android平板?

271 回覆
8 Like 52 Dislike
我想問有無人兩部都有?
我見過有人用s9 ultra 用黎睇戲(netflix)
個mon 真係好靚
真係有層次
個下有種好似去電器鋪睇電視demo 既感覺

但新ipad pro 我就只係demo 玩過
但都係睇下youtube 咁
無用佢開netflix 黎睇下
唔知佢睇netflix 係唔係都有咁既效果
用過小米pad 無得輸
講真dex咪又係Android,點做都冇Windows做得多做得好

利申:三星信徒
Lm
個mon真係睇壞眼
AN 平版係咪都可以一次開3個APP?
想平平地買部掛機, 唔太想買小米
其實得smasung 同google係非支那牌子平板 但samsung低階平台係垃圾 google高階平板都係垃圾黎
GOOGLE D平板好薯
買二手samsung上幾代都夠用?
其實係
同ipad os點都無可能做得同mac os咁好一樣
但dex真係好好用
an機可以裝winlator用windows
https://youtu.be/5zE3H65IDtM?feature=shared
有無an平板可以食usbc input當外置mon咁用?
呢部重,咁嘅價錢仲係 usb 2
用緊S9 ULTRA 打機都係有少少Lag
唔通真係要上ipad pro?
我都覺打機唔係三星強項,我睇台灣Joeman既打機測試片,三星flagship表現只係一般,Asus ROG phone果d超順

我用S9打一般game還可以,都算順,但如果行60fps機身都會發熱,所以通常30fps就算

但ipad pro打機係唔係會冇發熱問題同極順呢?要去iphone果邊post 問下

我覺得應該順,因S9都唔覺窒,例如原神,粒M4仲要勁過8gen3咁多
屌你老母我部ipad連unlock 都lag機添
推吓先
幾錢先,比啲圖睇下
請遠離8G1
係喎,一時醒唔起
8g4就快出世,又係時候等一等
如果8G4係用X Elite改咁應該可以skip
粒Oryon竟然係ARM v8而唔係v9
除非高通連中核細核都自己研發,否則佢要倒轉頭配A78 A55
Lenovo部p12
小米平板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞