android平板?

271 回覆
8 Like 52 Dislike
Xiaomi Redmi PAD SE
個mon不了
你下次應該話,除左apple 既tablet 之後,其他android pad全部垃圾,不服來辯
咁應該好多人推薦啲好野比你
太同意好易熱
老西子Youtube有條Ipad pro M4片,都幾直白講得。

佢覺Ipad pro speaker靚聲,原裝配件靚仔,專業軟件功能比Android板多。但Mon色水飽和度過高失真,部機電量唔理想。
天機大戰snapdragon
S10全系列好似用天機
都唔錯,有新鮮感出後等用家報告
所以要等等,而家買有點唔扺
Yoga pad pro 13 係micro hdmi input

睇奧運 ,Netflix,D+都幾好
HDMI 連到ps4 , switch
嚴格黎講Sureface pro 唔算係平板個組別
我會當佢係電腦多過平版

BTW surface pro 我係幾鍾意佢個CONCEPT
但個時用部4代一來慢, 二來MON 好快死, 三來熱到HIHI
又厚又重, 要好似平板咁用真係唔多得
當電腦用佢太慢,當平版佢又太熱同LCD mon

如要用PC正經買部Notebook最簡單
無咩人討論winlator? 8gen2 板裝winlator做唔做到普通文書如word?
本身想買Oneplus pad 2,但係oneplus眼中香港人係10等公民,Oneplus India都有得賣係香港無行貨。
等Samsung Tab10plus算
S8/S9 ULTRA
酷比魔方 部8.7" 有google,有雙卡。出街用佢睇嘢,番屋企用samsung
keyboard體驗唔會好差咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞