CS2賽事討論暨技術交流區 (86) 準備出新operation!?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
終於bench
又要拎返咪一鳩樣
faceit 都係太多冇品狗, 輸幾場就走人唔玩
攞過kato+cologne+blast final 三個1m prize pool tournaments 算係咁啦
Perfecto?
Niko igl+perfecto
睇到有人咁講
perfecto 講倒fluent english?
b1t 都用左一年學英文喎
似stewie2k啦
Nitro之前退cs就係想陪多啲屋企人,估佢最尾都係留返係na打
Cadian應該冇乜勁隊會再take risk,TL呢個陣容打唔出成績其實好令人質疑佢有冇能力lead到明星選手
+stew狗即係niko igl
呢排同朋友打返 如果有興趣留個ID加埋一齊玩
唔洗人爆料都知佢要求高度紀律+服從性play點會去玩個人能力+個人decision making隊
最好係off in-game v-sync,on nvida v-sync,再開reflex + G-sync

如果你FPS可以保持大量超過mon refresh rate,可以唔開g-sync同v-sync,咁樣input latency 最低,但相對嘥電
faceit 分配隊友都唔撚掂,唔係bait就係連道具都唔識扔cls
分到正常隊友已經90%羸
呢啲小問題啦
最煩係單排 排到對面5排 自己隊又on99咁唔合作唔幫utit
99.99%輸
排supermatch又排20分鐘都開唔到一場
打死都supermatch
我排6-10分鐘到
但D隊友一樣唔合作
bottom frag自己一個行,又殺唔到人
最煩係唔撚中又死要起狙起scout嘔血
去做eco fragger死撚左 推死左又要人下round派槍比佢
我彩佢都有味
扔晒道具,前面冇煙,我行先,班仆街可以企係後面唔補槍
搵隊友5排 唯一出路
成日都覺得mm D人好過faceit 班仆街
起碼叫做正常少少
faceit 好鬼多低eq既人
唔係mm多外掛真係唔鬼玩faceit/其他平台
mm= vs cheat
faceit = vs 隊友
今場再遇到鳩隊友QUIT GAME算
都要磨合咖
最撚串就係香港人 單排屌鳩啲南亞友好撚過
true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞