CS2賽事討論暨技術交流區 (86) 準備出新operation!?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
爆料

CS2 25週年可能會有大更新,伴隨著新Case推出仲有更多新內容

(仲有上次洩露左既槍支掛件飾物,絕對會推出)
出大行動未
一波大更新即將到來? gabefollower發現cs2中的鑰匙圈與槍械發生碰撞的代碼,這些是獨立的實體。這位資料探勘專家認為鑰匙圈即將到來!其實鑰匙圈的程式碼最早在2017年就被發現,其中也提到了6種基礎的模型:AK 47、香蕉、獵犬、手榴彈等,但隨後Valve致力於開發CS2版本可能忘記了這個專案。

此外 gabefollower 還透露部分新地圖可能會引入到官方圖池中,包括在IEM成都表演賽完成首秀Thera(聖托里尼),以及搭檔模式的Memento、Assembly,死鬥模式的Pool Day、Mills。

另一邊 Aquarius 透露非常肯定地確認下一個CS2武器箱正在製作中,預計它將很快與其他內容一起發布。

等撚咗兩年都無
係時候係falcon到贖翻a隊3人組翻嚟了 趁dupreeh 31歲仲咁打得快啲翻去救下device
我反而覺得上半年係
Spirit>Mouz>NAVI>Faze=Vita=G2
Spirit好過MOUZ單純係Spirit個2冠含金量高D
NAVI就拎到Major 最近呢次都入FINAL 實力同穩定度上可能未必TOP3 (加上NAVI今年係算幾有運 但係贏就係贏)
Faze同G2都拎左IEM分站 不過成績好大起伏(ROPZ同NIKO今年都跌左唔少)
Vita今年就叫做4強/決賽常客 不過次次都輸(Spinx慣例Playoffs比group stage打得差,zywoo又冇以前咁穩)
再打後一級就係Astralis VP HEROIC COL MongolZ
咪玩啦dupreeh老野頂盡打多一兩年
falcons都唔收留一係去丹麥2線一係收皮
唔係講緊我點排 係講緊HLTV ranking
全員爆種先贏到
雖然我估Navi冠先拎到金幣
如果唔係巴西豹 已經鑽石
https://x.com/G2CSGO/status/1802702891251110047
nexa goes inactive while we help him find a new team.
踢撚埋個哭池啦
仲屎過TaZ同Stewie
條女洗唔洗上Twitter 同人嘈
佢條女仲有咩可以講
繼續同launders嘈
一早要踢
TL -skullz --> FURIA_skullz
TL - CadiaN

NAF reported to bench himself when CadiaN leaves.
出人意表
spirit #1
vita #2
mouz #3
faze #4
navi #5
到底宮鬥到咩程度先會逼走naf
走成3嗰?
NAF 真係冇人知真走或者只係同人鬥氣
但感覺佢係buy CadiaN IGL 果套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞