CS2賽事討論暨技術交流區 (86) 準備出新operation!?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果FaZe 揾番Twistzz 咁Rain / Karriagn 走硬
Frozen / Broky 轉IGL?
我覺得似想drop rain
Frozen去entry
不過換個角度,vit同faze都有計劃換人
不過twistzz又想留係liquid做igl有鋪癮咁多例子中途出家做igl,見一個死一個都鍾個頭埋得
Twistzz 撼頭埋牆
https://www.hltv.org/news/39278/liquid-bench-cadian-our-time-together-didnt-work-out-as-we-hoped

正式bench CadiaN

TL 正式可以玩完
一日仲有出奇蛋一日都唔會入倒quarter final
一陣nitro ski返嚟cs2
咁咪又再內鬥
有冇人知buff 點認證
有把刀想賣咗佢
宜家好似一定要大陸實名認證先賣到野 買就唔洗
完全唔明點解要走niko條路 又走去掂IGL
係咪好似apex咁驚老打唔到entry咁反應快先轉IGL
啲舊star係咪以為轉左IGL就見唔到performance drop有藉口
自願轉igl一律當ego
個個悠悠驗證失敗左幾日
咪俾撚左佢睇個實名認證on99
岩岩用CSFloat賣垃圾Skin, 套現到
我當初都係咁 交完資料 1日先同我1講認證失敗,再交資料又要等1日,然後又話失敗,前前後後失敗左幾次終於過到認證
最好笑係我搵嚟搵去支那寶咪又係得果幾頁野可以俾
定真係我漏左啲咩
你套落邊? paypal定咩
佢係Bank Transfer
賣完過錢落我HSBC戶口
Twistzz最應該去Vitality, apex讓一半role, 反正Twistzz可以做anchor, 2nd caller, rotator同support, 應該夠贏
twistzz唔想去贏 淨係想打NA
Liquid igl
liquid一定錢比得多同錫住佢, 而且隊入面做到大佬一定爽過係vit
twistzz回家吧
乜鳩野事
我今日個悠悠實名認證完
入邊有4000蚊
佢冇啦啦ban左我個ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞