CS2賽事討論暨技術交流區 (86) 準備出新operation!?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
踢走表哥差唔多
Aleksib輕鬆爆炒ni頭車
啱 高光時刻退落黎
佢好似唔識打cs2咁
踢走表哥入邊個 又學nexa第一次入g2個陣開盲盒?
起碼要打埋major先換得 換三個冇哂分
AleksiB 18-2 against former team
咪一鳩樣
im 成場隱形。。。
3個map 加埋都無一個highlight
Snax係咪要加新圖
幾可惜不過Monesy冇態情況下都入Final算收貨 平時有態就有nexa 阻住哂
表哥不如讓番lurker比表弟 做拉槍線同Support 啲下把位 接受自己回塘算 見親佢對槍都力不從心
第一個大賽都有第二我諗未算一鳩樣既
佢仲以為自已係2022年嘅自己
佢幾時勁過
唔係話唔勁但係好唔穩定
Niko都慢慢回穩但係hunter 有時真係慘到3kill10幾死
20-22個陣係幾勁 不過只係未去到表弟 電子佬同魔術佬呢啲級數 同Mouz時期嘅Sunny差唔多
上年23卡托係高峰 之後就插水式跌
話晒都kato mvp
尊重啦
有無人討論下navi

以前睇佢就係睇simple, 不過而加JL 同B1t 仲好睇
TAZ: "IT'S REALLY HARD TO PLAY AGAINST US; I DON'T THINK WE HAVE A WEAKNESS IN THE TEAM"
NAVI 真係有種魔法
冇最TOP級數嘅明星玩家
但又贏到比賽
Simple 依家處境好尷尬, Navi柒一兩個Event又贏返一次大event,唔會有藉口俾佢重新入隊,分分鐘擺到生疏
有世一coach
snappi真係射唔死人
點比
https://www.hltv.org/news/39391/short-news-week-29#f20

唔會返架啦, 就算真係返都起碼上海major之後
一陣上海major又碌入八強四強都無乜機會換人
D2終於有得self boost as
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞