CS2賽事討論暨技術交流區 (86) 準備出新operation!?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
割韭菜

喺呢度真係勸大家咪撚用悠悠呢個濕鳩平台
首先佢認證系統垃撚圾
然後咩都冇撚做過無啦啦ban鳩左我ac
個傻閪客服排隊又耐
排完問佢點解又正係叫我填表
話乜撚野檢測到我帳號異常
就算真係有咩事起上嚟真係死無對證
等俾人割韮菜
UU個客服排隊成百鳩幾人上次搵客服等L到就黎訓著
唔撚會再用支那skin平台
入邊咁多個得buff可信 但都收埋皮
割韭菜
支那人冇一個人係無辜
https://x.com/ABOverDrive/status/1803196880899236171

係埋又暗示緊又簽2線player抽獎
又係rainwaker skullz之流?
Liquid 抽中有CadiaN 都唔滿意
仲要玩番Tier 2 players?
Paris Major 之後玩出火搞到rebuilt 仲衰唔夠

祝Liquid diaband
CS後台一直有upload野,睇黎今日內或者聽日應該會出25週年慶祝活動,新case新圖新飾物
點解可以連donk同m0都唔識
住喺山窿?
仆街好似水撚咗你去用 sorry大佬
monesy係佢eg果陣已經入咗g2
唔識佢會唔會太9up少少
成個老屎忽講嘢咁 我拎major你都未戒奶tone
好似真係準備有更新
有就實有,不過可能只係幫啲雞仔換衫
唔會啦
以為平時更新主要係星期三同四,呢兩日都冇就應該冇添
葉生講嘢搶口到,真係香港人咁
話佢唔係香港人都無人信
誇張咗幾多
已經成功引起其他人討論,又贏
又冇話一定係9up嘅 2022年個陣佢應該已經情緒出現左問題 佢又冇同g2打過 可能真係記得個名only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞