CS2賽事討論暨技術交流區 (86) 準備出新operation!?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌你新d2改CT優勢又大左
可以自己跳快short
推一推
蒙古佬
forsaken 一定係落左forsaken
印度lan會唔會集體食物中毒
加左恆河聖水
加左恆河聖水
點解premier 啲人可以咁toxic特別係12k-15k elo呢段啲人
只要一打唔係自己心水想打嘅map,時一係就troll,一係就afk
同場一定加映對面隊有隻smurf 一拖二或者三係到虐場
唔怪得bo1, 打一場咁多pause
死左玩電話算
印度咁多IT奇材都咁多pause?
打premier/MM都係當休閒架啦 求其啦
快手輸左佢出局返屋企訓覺好過
有無錢比架
呢個年頭仲有人認真打premier 咩
阿豬阿狗都17000以上
開幾個細帳打完頭十 打堆bot仔唔識行既之後已經萬八兩萬
無開一排個分贏一場打返上到兩萬幾 打多幾場全部都係外掛
唔好咁講 我faceit level 8, 打premier 18k場都可以比對面啲12-13k打到得0.2kda
就算攞premier嚟當熱身,自己狀態未夠好之餘,對面啲12-13k pre-aim 同crosshairs placement 係可以同faceit lv10 不相伯仲 但呢啲多數都唔會識掉utilities
已經唔會再睇premier個分 無咩意義
打過堆五排南亞佬faceit 2300 2500分係得8千分premier
有啲馬拉佬2200elo又係得萬零分
NAVI迷報道
近排少咗上水
但比賽都有照追
見到Aleksi有隊肯信佢嘅隊真係好感動
一直由Ence時期已經好鍾意Aleksi
之前以為有得睇佢加s1
不過依家有w0 仲正
b1t仲要攞埋生涯第一個MVP
叫做真係改朝換代
睇住啲人逐個逐個換
雖然依家隊NAVI 個vibe都真係幾好
但都仲係好掛住s1
CS pro scene冇咗佢真係好唔同
但見近期B1ad3 放風叫佢去住tier 3 隊練住先
都知佢暫時難返NAVI
其實佢開吓直播我都心滿意足
Furia Betboom退賽
乜能野印度搞比賽 電又無 上網又唔掂 張枱又爛 電腦同mon又唔係同款
我記得以前1.6都好似係咁
開線下比賽引人去參加, 但係班選手比人偷行李偷銀包
後來印度有心搞好電競, 但結果有條撚樣offline開外掛比人捉到之後
又打回原型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞