CS2賽事討論暨技術交流區 (86) 準備出新operation!?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
個v- sync係咪一定要開?
優先權 d3萬分想點
唔知點解我係nvidia panel到見唔到G-sync呢個option剩係可以係game入邊個video setting開v-sync

利申4060
你咩mon
MSI 165hz
好奇怪,開咗game入邊個V-sync,FPS好似高咗少少少
之前用開Razer Hammerhead Pro V2,而家停產埋
想問下有冇差唔多嘅推薦
更新完fps冇升仲可能跌左
但玩落好順
Media: nexa set to join BLEED

咁快有人要
咩工作坊可以試skin?
https://cs2inspects.com/en

connect入ser,揀skin set磨損同模板 然後copy貼落聊天欄
bleed係serbia兄弟kassad揸莊
唔該
CadiaN
TL inactive --> none (streamer)

hltv 有post 講除非 G2 揾CadiaN 做IGL + rifer, CadiaN 好可能放棄 as player...
我覺得幾大機會
G2 9成唔會要cadian, 依家就算T2隊都好難搵到位比佢
都無得揀,悠悠平過buff ,無手嫌費,淨買skin 係無敵
咁佢點賺錢
我諗佢主要賺提款嗰1%
同埋佢主要做租skin掛,有時租一把刀要比幾千至1萬deposit 佢
免費融資
話說faceit 終於recovery 到個帳號
faceit 玩10場有7場都要ot 幾round

唔知入邊個
追 reddit 有post 傳聞過Dallas 後揀Stewie2k / CadiaN (Rifler / vice-AWP) / nitr0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞