Babymetal 討論區(5)

435 回覆
5 Like 0 Dislike
咁撚奇怪 究竟佢哋有冇做research㗎
我之前喺x度見到好多巴西fans 而且好多都唔夠秤
見過有啲巴西人話希望唔好嚟住 等佢夠秤先嚟(佢哋一直覺得BM會去今年巴西fest)
佢哋話因為唔夠秤 阿媽又唔陪佢去fest(我唔知求其搵個大人唔得?) 如果係單獨show應該門檻較低
所以好奇怪秘魯有反而巴西冇
唔通佢哋真係唔會睇sns koba 講過唔會睇網上啲人講咩
去開巴西順便去埋秘魯姐
BM headline show 冇年齡限制 我見美國場有啲小朋友得幾歲
巴西真係值得有headline show
唔知X Japan個world tour搞唔搞得成
好似有年齡限制 但係要有親屬/大人陪
以前都搞個5狐節 最細要12歲先俾入
但係啲大型fest肯定要夠秤/大人陪同

見過但係冇合照?
咁算唔算?4捨5入當係啦

下年有fox fest既話邀請佢地啦
等左好耐 終於有Electric Callboy 既 Foxfest behind scenes
https://www.youtube.com/watch?v=Sxdqn5U8xzs
佢之前好似話有ratatata mv behind the scene
應該仲有片未出掛 我仲諗住呢條片會有少少Babymetal
估唔到連表演者都唔比影個舞台 其實係基於咩原因
對上一次去日本表演得百幾個觀眾
咁撚慘 fest入面其中一個act渣嘩
其實差唔多 EC係Nico之後先開始紅 上一次黎日本係2017年 仲要開係啲細Club 唔係Arena
唔意外 佢哋做嘢就係咁  BM出名版權炮王
唔出奇 Bmth 幫BM開場前都係差唔多

https://youtu.be/2c_GAxBlgRg?si=dNGnAQQYcwXepqc-
electric callboy下條片ratatata behind the scene
唔會版權問題冇babymetal footage掛
moa up乜9
幾時到我同su一齊食漢堡包
Moa好撚可愛
not eat it you
智利

好少Su同野食既合照

Moa就大把

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞