Babymetal 討論區(5)

435 回覆
5 Like 0 Dislike
日本場係唔係high好多
一定係 起馬唔會有人拎電話出黎拍片先 啲資深既fans會自動開wall of death, 更重要係啲架妹都肯玩crowd surfing 成個場氣氛超好 次次完場都見到啲人成頭大汗 同埋多數得日本場先有特別既佈置/驚喜 例如今年沖繩場個主題係風獅

真心 好值得飛去日本睇
抽飛
其實要抽實抽到架喎 差在中超飛定普通飛 普通飛都睇得好開心
無比錢做會然
好似4百幾 上年買會tee送會藉
要登記電話果啲
你講日本電話? 唔抽國內池既話唔洗日本電話
但咪無咩意思
啲人養多個日本電話博多一個機會中超飛姐 BM好少爆場 淨係海外池點都中到普通飛
哦 唔該曬
圈中名人 其實佢咩身份
職業越野電單車手
TMG (SPECIAL GUEST-BABYMETAL) ? 係咪會有新歌
聽聞BM喺泰國唱咗好多首BM歌?咩事點解(而家唔得間搵住)
暫時睇到papaya, give me chocolate, leave it all behind
TMG 9月中嘅新碟合作左新歌ETERNAL FLAMES
另外DA DA DANCE都係松本孝弘作
原來係咁 多謝巴打
去咗搜dream fest係咩 入面啲人話唔會唱自己啲歌
點解成日剩係做guest BM喺日本真係好冇face
https://www.reddit.com/r/BABYMETAL/comments/1egmcq7/babymetal_on_tv_asahi_dream_festival_2024/
BM喺日本知名度真係低到一個極低點 靠日本嘅話真係要食屎
玩親ratatata班鬼佬次次都癲撚哂咁好正
而家幾好 出去搵美金 又照開日本場
泰國summer sonic既VIP區要成4500港紙 VIP區得100人左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞