Babymetal 討論區(5)

435 回覆
5 Like 0 Dislike
難入坑啦
而家啲人睇kpop仲香 邊有人睇哩啲邪教
香港果場live 其實都好多唔係教友 果陣我前面有兩個中年阿姐 明顯係比人拉去睇 同埋達哥應該都唔會係教友掛
岩岩無聊重新睇返Po
Moa人型老母
moa靚過啲Kpop女
香港戈場我係第一次睇佢地現場
講返都又開心又唔開心(唔開心多啲)
好撚多手機友 生得矮真係睇唔到野
靚得貼地啲 正統日本妹 我個女
我都係第一次睇 果陣仲要未入坑都捨得比千5蚊買VIP 排第二行咁上下諗返起都覺得震撼 竟然可以咁近距離見到佢地 之後幾次去日本睇都係西位多
ching貢變態日本興同個女沖涼
屌你啦 睇你開咩Po咪知邊個仲變態
我ac有另一個user用
條友比連中哥ban左 我借ac比佢攞黎玩/睇加密
早幾年我都有機會睇幾場 肺炎冇晒好可惜
錢唔係問題 我覺得真係會睇少見少
好想睇阿
日本既話專場氣氛應該好正?我好想係會場跪拜佢地
本來legend mm都想去 撞左差幾日係新加坡睇Taylor swift 冇去日本
咸Po賭Po波Po永遠有你份 我知你咩人
你對我有誤解
日本場氣氛世一 啲阿叔幾十歲仲跑跑跳跳 真係好癲legendMM 同 Fox fest 真係好撚正唉 我沖繩場中超飛仲要企最前排 但係中左最邊邊果個zone
好多日本大叔大媽應該真係當佢地係女咁睇
我見啲現場好多都上年紀 仲仍然有心有力 超正
香港場已經好啲
外國場睇個個巨人咁款結果半場都要gut高睇,加埋跳/mosh基本上抽筋
有沒tg link
Add ig bmhkfc 可以問下管理員比
我琴晚問完新tg link
Legend43 12月出碟了 Fox fest要等到出年
等11月

會係咩黎呢?
???
呢齣戲第一集之前喺歐洲電影節上過,希望下屆電影節有得睇第二集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞