Babymetal 討論區(5)

435 回覆
5 Like 0 Dislike
呢首歌真係好屈機
我女朋友講泰文都咁可愛
又冇份Summer Sonic
set晒頭著埋裝就為左一首歌喺細臺做Guest
咁撚憨鳩 係咪嫌得閒得濟?仲要飛泰國做多一次
順便睇埋新學
冇眼睇 我都懶得搵fancam
今鋪有啲樣衰 本身ss都冇份
就好似本來去餐廳in做大廚 唔請你跟住話我做侍應都得㗎請我啦 最後得part time你做
以BM今時今日唔需要屈身 真係冇必要 大把fest爭
是咪抖完一排想熱下身黎緊新加坡/印尼場show渣?
兩隊collab會點個場好撚多人

https://www.instagram.com/p/C-0SyGryggz/
你搞笑咩?要熱身? 咁佢啲年頭大場前要點熱身?你睇吓隔日就要飛
特登去泰國唱一首歌就要搭飛機去印尼 真係搞撚笑(笑)
應該有機會合作 兩隊海外都咁有人氣
2個suzuka
我要一個Moa就夠
唔係BM headline show都有得買
你而家知點解啲band成日有人退出啦
某程度係因為頂唔順成日周圍飛住嚟巡演
我覺得係賣人情比Bodyslam 同 BMTH姐 所正呢段時間佢地都係日本
東方kamiband 可能都頂唔順飛嚟飛去加上有啲傷所以直接退出 Yui 都應該係
冇辦法 而家仲搵到錢就搏命搵
之前俄羅斯嗰場su病都要上去唱 冇得cancel
可能因為高密度演出先可以換來唔使開簽名會呢啲野
有啲驚佢哋死頂(種族天賦)最終反而精神/身體崩潰
Bmth 仲需要賣人情咩
如果SS本身有BM份咁係好合理但係冇呀
而泰國band嗰場太細人又少
都決定會去泰國SS 做Guest 主舞台嘅話都理解
但都係嗰句專登飛去泰國唱一首歌就飛離泰國 休息時間都冇乜接住又要到印尼開show
話時話佢哋除咗套裝甲後個頭仲係馬尾而唔係放落嚟(su嘅話會係經典村姑頭) 或者仲係營業時間要同人合照
是咪有人去左新加坡場
排撚到中暑
BM non stop唱7首 痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞