[RIP Jerry West] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(557)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有個叫邦尼嘅好似唔錯!
個人認為around 17th pick 岩湖人既rookie
pg- Jared Maccain (成熟combo guard)
sg- Kyshawn George (高潛wing,有point forward潛質)
sf- Tristan Da Silva (成熟3d+少少ball handling)
pf- Tyler smith (後生+運動型高射炮), Daron Holmes II (模板Naz Reid)
C- Zach Edey, Kel el Ware(高潛運動撚,有機會開發3分), Yves Missi (傳統工兵), Kyle Filipowski (空間型策應中鋒)
湧快手cut走波叔啦係度拖都唔會轉正架啦
請唔到Dan 爺已經冇晒mood
要底啦
睇咗幾件中鋒
Kel el Ware好似幾正
https://youtu.be/82Gjbisx4gA?si=vMnSKhW7eRxQZiNa
出到場再講啦
明明黑到咁
但體格勁玻璃
2026 年再傷到打唔到的話應該就真係放棄得
Btw Ingram 俾pelicans 周圍問價
屌 呢隊嘢冇撚得救

JJ你條垃圾帶定KY喺身都得 下季有排比人屌
真係好痴線,冇經驗offer四年約,佢比人炒之前應該都唔使睇波
Welcome jj 希望你醒少少唔使比人叫紅撚狗
睇吓係咪真係有咁多個Steve Kerr
好似差唔多3200萬/4年 0經驗黎講有啲貴
而家助教團人選有rondo,dudley,sam cassell,scott brooks
希望可以請到rr9+有主教經驗既助教

雷霆giddey換左卡禿返黎無痛升級
後生教練先好 更衣室互爆 , 戰術靈活大膽

仲要打過 近代籃球節奏 ,知道球員想要乜

ham條撚樣 次撚次 邊個連入好幾球

手感還可以 即刻換走
只能夠話係on9,點睇都係JJ做R9助教,JJ又冇地位又唔係高球商仲要冇做過助教,R9 起馬都係HOF控衛+出名高球商,球員會respect佢咁應該都控制到locker room,請JJ呢個決定我真係get唔到
對窮酸老西黎講平就得
B.Lopez 有機會俾鹿trade
welcome JJ
重要係一啲都唔平
唯有將希望放落JJ到
搵後撤步都好過JJ la
應該好難衰得過咸
廢唔過咸狗既
真係JJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞