[RIP Jerry West] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(557)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁ad都係要打5
佢又唔想
廢老依家又去唔番3號位
應該唔會咁換呀
講真湖人就做到簽佢個仔,佢都要俾返啲面湖人
講撚到條老閪簽佢個仔唔係為咗賣飛賣波衫 national tv live咁 你覺得占仔著數啲定條老閪
真係依家主動權係占度
珍妮姨唔簽占仔 占大不了過檔冇損失
但係珍妮姨就冇左棵搖錢樹
唔做trade根本簽唔到人can opt in埋已經夠15人
Opt in個班應該係非保障合約?
咁底薪個班waive都唔奇
Sor岩岩check左
傻希 wood同reddish都係player option 應該都係guaranteed
Expiring contract: prince max dinwiddie

照計岩岩過左第一條硬上限 距離第二條仲有10m左右 咁都仲用到迷你中產簽人
djm 當初叫價咁撚高
點知睇返佢個包 咁撚平
事實係今年預冇乜大改變
最大變數dlo都留
咁佢咪走
死去76
冇所謂
反正女人打咗咁耐都係半季貨仔
最好比頂薪長約
送走晒佢啲 古毛波pick
之後沉返半個世紀先講
實要做交易,好似好多後衞,真心唔想再見到3後衞陣
你慢慢睇多佢一年啦 佢都肯定唔會走 未opt out都乞住offer 3年162m with no trade clause 依家睇下佢係咪take paycut 放番個mle出黎簽件role player 啦
https://twitter.com/chrisbhaynes/status/1807092607031357933?s=46
Hawks唔要saddiq bey 執唔執到
占很減人工 唔多信
咪就係
睇咗20年 已經知佢啲手法係點
放風就係反話 自己就做另一樣嘢

之前選太子嗰陣都係咁 口講就話去邊冇所謂
背後就叫富波係咁暗啞底凶鳩其他隊
依家roster full哂咁滯 無得執
同埋佢堅廢 TP都屌打佢
無睇開鷹 但之前係活塞唔係ok咩計size佢好過prince啦
洛杉磯湖人前鋒 LeBron James
拒絕下賽季51.4M球員選項
預計與湖人重新簽署合約,續留湖人

L.James最高可與湖人簽署3yr/1.62億
並且可擁有「霸王條款」

根據記者Chris Hayes報導
L.James正在與湖人商討降薪
並試圖讓湖人有「全額中產」可使用

表示L.James均薪不能超過25M

降薪就不反了
第一日睇nba 就收嗲啦 agent 叫啲隊唔好draft自己client 唔撚係第一日 reaves castleton都係咁簽番黎 上年rich paul有件叫Chris Livingston都係咁force 去鹿 由幾時開始你班柒頭小學雞會care 2nd round 55th pick 除咗今年嗰件嗰last name叫 James
上年41% FG, 31%3分 作為off ball player TS%得55%
出手選擇差 防守垃圾 唯一優點籃板ok
全額中產有幾多錢?
對住金塊就做My pussy
廢柴呢個價都俾多佢
口講就話去邊冇所謂

你睇得明唔明個重點

我鬼唔知呢個手法不嬲都有咩

死太監咁快就要護航做乜 講中咗嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞