[RIP Jerry West] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(557)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
減咁多😱😱, 即係 50M 以上減到25M .

我服佢了,如果真。
$12.8m
現實: O'neale, Li Kai Er
理想: JV, Jones
發夢: Derozan降薪追夢
應該唔會減咁多嘅 有4000都ok
佢打到呢個時候都仲為錢咩
幫Bronny拎冠可能先係佢最想
搵得JJ好明顯繼續玩guard陣
牙羅真湖
佢係隊波嘅third甚至forth option
有邊個第三人第四人可以打到佢嘅數據?
玩下3 guard事小 淨係希望佢識嗌to同唔好成日咁反智放3
唔留dlo舊錢都唔會有得用
佢而家肯opt in先仲有操作空間
咁可能收份老底夠交稅就算
然後簽埋Harden PG DDR
NY個白人高佬有冇機會執到
咁佢要大合約有邊幾隊要佢

坦隊活塞 黃蜂 呢啲有仔有後生要練
強隊76 okc 佢季後賽咁嘅表現 絕對唔會需要佢
老將經驗佢又唔係 湊仔又唔得

佢定位不上不下 唔係點會留低
佢收到風有人要佢 一早跳啦係咪先

佢而家作用咪最多係例行賽帶下隊
Cam仔opt in埋,成班都反ham狗
而家15人,留名睇大動作交易啦
而家1,2號位多人到…

v gabe dlo dvd max jhs 奶仔 勤力仔
仲未計tp cam可以打2號

anyway, 而家吹緊奶因為第三球員加盟願意減薪,但而家唔係都爆cap喇咩

奶因為奶仔今年應該出盡力打,幫個仔一出黎就拎ring幾撚威
仲有DVD咩?MAX未簽返
LBJ降薪既話好似有全額中產
而家吹緊想追KT/水鳥VXXXXXXX
kt就算啦,你得番中產,佢會唔會黎呀
湖人慣例,吹得多數唔黎
Klay Thompson Expected To Leave Warriors In Free Agency With Lakers, Clippers, Mavs Interested

食幾隊都冇大約簽到佢
中產淫k再換交易換多隻星返黎,今次仲唔係四星連線
如果你中產簽到klay 已經爆運 唔好FF太多住..
Lbj肯減薪19mcls好撚癲喎
我覺得如果肯出到2個首輪,點都換到半隻星返黎掛
pick 咗bronny仲想點
55pick跌咗都唔肉痛啦
底薪得唔得想留錢簽隻c
想all in j Allen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞