[RIP Jerry West] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(557)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
真係pick左bronny 可惜NASH已經唔係到
一定會
跟本無人想簡 湖都係被迫
不如咁講啦,你今年55 pick仲有邊個可以攞嚟開福袋?冇嘅咁不如直接攞嚟做marketing呢度LA,話題重要過成績
快d走收雞塊皮
其實55pick 就是但啦
就算唔係bronny 都好大機會冇得出場等炒
Breaking: According to multiple reports, LeBron James has been sleeping with his newest teammates mother.

希望broony可以進步到做個合格角色球員
有心臟病都打番波 唔係人人做到

反而對今年17pick有d期待係低配版Klay
見佢大學數據幾靚仔
講真佢抗壓能力係有啲料 實力就一定係未夠班㗎啦 但bronny如果可以打到Cam Payne/ Cook咁樣已經夠晒做

另一個新仔就希望防守可以練好啲 唔好變到另一個Matt Ryan咁pls
Welcome back kcp
記唔記得邊個Napier欽點完就收皮
Claxton 25m monk 78m/4yr
咁kcp 25m直頭平
打到咁 己經夠熱血完全係美國故事 2世祖比笑冇實力靠老豆 又有心臟病 ,但打出啲成績 做到吓輪換己經夠寫好個故事
呢條友玩具界拉奧拿
最緊要接受到自己定位唔同自己個天父
上限係tim hardaway JR!!!
Ad原來有開camp
點會冇
賺吓啲零用錢買5090
兩個打法完全唔同喎
hahahahahahaha
有人同你講個上限係咪講緊打法咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞