[RIP Jerry West] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(557)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
出咩醜?人哋玩個商業價值呀on9
流量密碼呀
bronny結終都係要做次輪秀
皇囝比我地個first round 屌打
懷疑皇子垃圾時間先有得出
其實幾唔鍾意奶都好

真心佩服奶仔,其實呢條路真係唔易行
做得好,又因為佢係奶仔
做得唔好,實笑鳩佢

幾認同台仔留言果句..

「努力唔一定成功,唔努力一定很輕鬆」

加油啦~
收到風 占士同隊內新秀老母有路。。。
second round 簡到有咩所謂 又可以賣多啲product
唔通你想簡隻jokic出黎?
Welcome 皇子
係架 之前都講過我好respect bronny

講真如果我係佢係咁屌女算啦屋企咁有貨

望下Jordan 啲 仔都唔知做乜鳩
簽埋Delonte West三代同堂又破多個紀錄
因為知湖人係黑社會

BREAKING: Agent Rich Paul has been calling NBA teams & threatening them NOT to draft Bronny James or else he’d leave them & play in Australia.
問過pat riley先
日日屌女日日hi野都咪話唔爽
心臟停過仲敢打其實真係癲 俾我一撚定躺平算
又咁講我覺得大仔都有少少啲作用既 成個占士團隊唔通唔知個仔係好唔掂都硬比佢上 一定笑比人柒 一嚟害咗個仔 二來占自己咁要面個 但父子同隊咁柒 點都影響到佢嘅名聲 所以湖人同占 都應該大家心有個底 先簽大仔既 ,講真父子商業價值始終係兩面刃 大仔真係打唔掂負面影響仲大
Pat riley幾時做左熱火老細?
奧尼爾都反對自己個仔打nba 嘈咗一輪先比佢打夏季聯賽 唔冇隊揀就就叫佢死心
碧咸仔就輕鬆了
又黎同pat反面?
有冇人真係信
Bronny 落去d league 浸下先
除非佢3分同防守nba ready
如果唔係咁快有得出場的話
我估Christie , shf個堆會心理唔平衡
其實仲有好多明星球員仔都一樣
大佬呀唔洗努力瞓喺度有飯食有女屌喎
反正艇媒信左
其實湖一簽簽左幾個落選
今曰年SL會點排呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞