[RIP Jerry West] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(557)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
jj做教練點都唔會贏30分都倒水啦
到時咪比佢出黎玩下
羅狗有決定未
https://www.instagram.com/p/C8vWhI5uyEh/

公道計lbj留咗啲面比牙羅
而家想知D人會唔會玩野, 全明星投Bronny
可能件老野賣鹹鴨蛋嗰陣奶仲打緊
心臟停過加埋老豆咁有錢俾我一定躺平
冇記錯佢講過西書係佢偶像西書都有like佢入湖啲post
冇錯揀條難行既路 真心服佢 所以我真係想佢成功
湖係咪追緊三波
係湖人都幾難有發圍機會
唔好啦 咁多傷
攞個55號簽嚟借佢地賺錢都入到佢數
加油啦個仔
壓力大撚到咁
好彩叫做廢老仲可以睇住佢

Doc 個仔都唔知打咗幾耐先有返睇頭
睇傳媒
唔講以為太子 first pick
今年first pick no one cares個個都係睇邊隊揀bronny
d news排山倒海,仲多過狀元
有cap咩?
屌原來又係湧狗同美媒講
即係唔知堅定流
Oneal個仔好似落返去gleague?
Bronny唔夠班會唔會一樣落league打
冇問題
簽佢原因都係得一個姐
得罪咗佢 然後都幾撚麻煩
佢旗下咁撚多球員
第一場老閪都會俾佢後備上場
二㺭個心冇事 又高大好多 但技術仲係一般般
大太子矮撚 又唔健康 佢唯一出路就係做3d
等撚咗20年
第一日睇NBA? 年年2nd round 啲agent 都係咁做 Reaves 同 Castleton都係咁簽番黎 不過今年嗰件個last name 叫James先咁撚多傻閪care件包尾第5 pick Rich Paul 年年都叫人咪撚pick佢啲人 完全無人理
NYK 成隊波啲管理層同球員都係同一班agent /family黎

https://www.dailymail.co.uk/sport/nba/article-12228081/amp/NBA-Rich-Paul-told-teams-avoid-drafting-client-Chris-Livingston-second-round.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞