[RIP Jerry West] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(557)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
隔離pg 底薪得唔得 啱啱變咗free Agent
If LA cannot find an impact player to sign for the full MLE that would be created by James taking a paycut, James will seek the max.

佢睇湖搵唔搵到好野
搵唔到佢會簽返max
睇 rob表現了
條廢占為左拎第5冠追到老大
可以去到幾盡
如果廢老真係肯減咁多,湖今應該要all in
件臭閪女人就係想搵4年max約先opt out
睇Klay / DDR 有無高過全額中産既offer
唔多覺廢老會為左d no body pay cut

我覺得 fit DDR 又出得起錢既得spurs
Klay : Dallas S&T? 但應該都係千幾萬 但佢潛在買家 應該多d
一個全額中產(哈登/水鳥/KT)有哈登就可以交易dlo

大V啲動作好撚慢 同埋防守唔係話幫到AD好多咋喎
K湯宜家啲3分無9曬
廢老肯減成1900咁撚多 真唔真呀
呢隊波都幾多問題需要解決
廢老同廢8 兩個都需要4號位
廢8腳慢 守唔到啲移動3號位
一係廢8 Dlo 加Cam 呢啲打包出去換人返黎
Confirm咗?
8其實要落去打後備
Dlo 8 cam wood躝
唔是好想trade走dlo除非有allen 話曬都有份令隊波融洽
希望jj真係有料

如果中產有kt 一陣又老底收波叔 又老人隊
但依家KT唔值湖人用中產簽佢,我意思係依家湖人陣容需要防守力多啲 ,勇士減人工佢都唔很搞到反晒面 唔太信佢會很中產去湖人

Btw 占真係減人工 真係要買佢第一件波衫
k啲防守跟唔上先大煲
要kt 不如問下tobia harris
其實係但佢戰術價值好高
睇jj點用
好似講到明搵到Impact player 就會減
如果搵唔到就max
多謝師兄詳講。
呢個唔關事啦 佢唔opt in邊有約
合理,機會比左你,就睇你功力。
宜家中產千一,二萬唔係咩大錢黎架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞