Samsung Galaxy 討論區 (294) 等待摺機

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
x100ultra遲咁多出個影相系統都比人笑又多bug又垃圾,除左粒cmos大成套野根本未出得街
同宣傳差好撚遠
係佢 tune 得唔好,但係 Samsung 始終唔肯突破,而家框死咗自己
可能佢覺得上咗 50MP 就覺得已經係皇恩浩蕩啦
罪大個隻係佢自己整唔係lg出品
lg個發布個隻係4x-9x 用1/2.9 cmos
sony呢隻係3.5x-7.1x用1/3.5,比前鏡頭用都嫌佢細
講到好勁添 點知係咁咋
個模組咁細整真光學變焦笑話黎,防震廢光學質素廢
Samsung pay用信用卡俾完錢,正常係咪會即刻彈通知?
有連network就會彈

有時去啲無訊號超市,比完錢出返去嗰下先會彈
正常卡機響三下approve transaction嗰下就會有push notification,快Google Pay一截
我唔係次次有,最近嗰次隔成個鐘先彈通知
Fold 5 壞咗個內mon
成個mon 黑哂冇畫面
未過第一年保養但冇單

終於要第一次體驗三星維修
有冇人個navigation bar又彈番出黎已經用左Navistar 個transparent hint
samsung pay set unrestricted battery
有network就即彈,無就要等到有先彈
當然係啦
唔關事,個push notification係靠GMS
我一直都有network喎
都係四圍試下㗎咋

有無開啲adguard/adhell/vpn之類,bypass 咗個sam pay app佢試下
都係唔得嘅話可能粒FCM token已經無效,唔怕煩就重裝Samsung Pay,再setup過嚟再reg過個FCM token
想問samsung keyboard 嘅 translate function 都係google嘅?

I would like to ask if the turning function of Samsung keyboard is also Google?

都冇裝呀,我再睇多幾次先,thx ching
三叔用gcam係咪唔會出到5千萬同2億像素
調用唔到
冇api用唔到
想問用教育價買s24 ultra有無限買幾多部?thanks
搵到了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞