Samsung Galaxy 討論區 (294) 等待摺機

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
最在意呢個就直接買非港版機吧

香港都無推esim
冇,Pokémon GO
[
有呀,依家要開八達通app再拍落機背先睇到餘額,好麻煩
唔知有冇方法set返好似以前咁
啲耳筒變咗有柄
搞到 Airpods Pro 咁

我都係鍾意 Gear IconX、第一代 Buds 、Buds FE 嘅設計多啲,希望會繼續出嗰種
不如出部日版S25 Ultra 用suica + esim
原來有人同我一樣
搵左好耐都唔知點搞
但係原本個design 傾電話好垃圾
如果多左個柄收聲好左既話 我冇問題
求助
S24u 用type c線 插電腦Dex 無反應

就算無線連接都連接失敗

有無人知點解決
我個Buds2 Pro一離開耳仔放底就會自動熄左冇聲, 想問下要點樣SET唔會熄架
Android Headline昨日發表一篇博客文章,根據GSMA IMEI數據庫開採的信息,三星可能不再推出Galaxy S25+模型。

根據資料顯示,三星Galaxy S25標準版本(型號SM-S931B/DS)與Galaxy S25 Ultra (國際版SM-S938B,美國版SM-S938U),韓版SM-S938N與國家版SM-S9380)出現在IMEI資料庫中,但Galaxy S25+的型號缺席。

會不會部份地區
如果Ultra變圓角 又減到磅嘅話 都合理嘅
想換電,邊度搞好
將標準版變成plus嘅size
原本嘅標準版轉為 z flip
我都覺得好麻煩, 估計係APP改左, 冇得救
有病
係samsung store見到檯面寫住部tab係s9 ultra
但部tab細細部咁 我問個staff係plus定ultra
前後兩個staff都話係ultra 仲話喺嗰邊框細所以細部啲
開setting睇係plus黎
問佢dex d野又唔知頭唔知路
我開個dex出嚟玩 佢好似好撚新奇咁
d staff真係廢到癲
btw想買部tab做野用 有冇ching係用tab remote control電腦 用落好唔好
認緊好冇淨係買隻portable screen連s24u dex就算 慳番筆
但睇d portable screen都唔平 有冇咩建議
//我開個dex出嚟玩 佢好似好撚新奇咁//

變返 S21 Ultra 噉
Staff:嘩,你點整出嚟㗎?你好叻呀
正常 有人買佢都會覺得好撚出奇
成本問題, 普及問題
雖然未來應該會有esim, 但應該唔係呢2-3年內既事
建議買新水或者英水就有esim
Sony班staff都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞