Samsung Galaxy 討論區 (294) 等待摺機

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
見到有條友部S10個mon有burn in,個底爆晒mon又爆晒,買24u都有$310+1200
一般咁用,A55夠晒。不過留意S23同A55機size有分別,問清楚鍾意細機定中機先
係唔係街鋪?
(百記、豐x!!) 見佢地係拎部智能機去就有得跟三星面價再減...1200 .. , 咁再去三星trade-in...成本就可再減低..
# 早年買note20u 時試過
上星期官網online問, 部tab s5e估$300, 話回收價低過$300就冇額外回贈
其實都攞到不過要現場叫佢幫你搞
定係等下 Watch FE
睇完wwdc更加肯定當初冇買錯samsung,iphone所謂嘅AI完全係垃圾
老人家就fit3 夠啦
第二日進步左小小
依加我轉輕量mode,大部分app都長期休眠
今朝用左五個鍾,兩個半鍾著mon,消左38%電,有望返屋企前都仲有電
我反而覺得幾好 有啲基本customization 開放返,同埋如果siri/AI integration work as described個護城河又會高啲
我都覺得佢聲稱嘅integration 幾吸引個發揮可以好大
想請問galaxy tab係咪都係呢到問?
想出孝子機
A9+同S6 Lite 應該點揀?
有無清可以比較下兩部
pad就老老實實ipad啦

an pad只配做贈品
A9+ 電子垃圾
S6 Lite 勉強用得
S9 series 開心使用
成日見到人咁講但我用galaxy tab s 又唔覺咁差
好簡單,你買黎係工作用既
就一定係ipad
唔係既話,一律推薦三星
娛樂 mini6永遠的神
娛樂用一定唔撚好用iPad , 當年信錯左d仆街話tablet一定係iPad , 買左ipad mini, 返回制左上勁難㩒, 睇片16:9 個mon 一半係黑邊, 可視範圍只係大過當年部note 9少少, 用一日頂唔順就送左比人
好似 one hand咁左右掃嫁wo
連登粒一上頁夠係左上 唔通你會禁咩
幾呢年信得最錯就係買左fold當pad
睇漫畫/訓係床睇片 搵唔到一部就手過mini
因為你訓係到 9成9都係用直mon睇youtube
相機大更新
真,你買黎娛樂點會用iPad
上年部S9,自從唔再用LCD
YT勁多鬼佬買同開箱片
反而Plus同Ultra就比較少
我講緊我當年4-5年前個部ipad mini 既經驗, 個部上下條邊成吋幾兩吋闊 ,依家就算改善左但個比例睇主流16:9都仲係有大黑邊,入自己片都係無android 咁方便
國行係遲過國際版
國行要加料
你咩機咩廢貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞