Samsung Galaxy 討論區 (294) 等待摺機

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
佢主鏡死都要用自家嘢都冇辦法
玻璃貼係手指太乾唔得,要吹口氣落去手指先用到
咪on9喇超聲波唔用貼就點玩認到
你試下成隻手指洗完手睇下點認, 得ge , 禁6,7 次可能得, 你覺得咁都叫認到咪得lor
samsung 自己都一早講左
自己睇啦on9
吹乜撚野?
幾時有講過玻璃貼?

人地一話玻璃貼唔得就咁大反應? 分身都唔使咁明顯呀

一直都講緊得唔得口手指同厚度問題, 就係你呢d 人一直都一見提玻璃貼三個字就話唔得
唔得就去睇醫生, 唔使自卑wor
超聲波係冇貼既情況下唔會受手指乾同濕影響
你呢段野係2020年s10第一代上面寫
而家係2024喇
s10 係第1代, 依家只係第3代?咁解

samsung 自己 2024 年針對S23, S24都仲叫人濕手指
如果有article 寫住2024年呢代係可以無視手指乾同濕 ,願聞其詳
你話今日今日s24 個指紋解係好過當年s10 係一定
準確度高左, 對手指環境要求低左都一定係
但可以完完全全唔受手指乾濕影響, 我就未見過SAMSUNG 同qualcomm 有官方講過
如果有ge share 黎睇下等大家長知識
再睇翻 disable 左兩個 app 就係呢兩個,我用 adhell3 睇翻

5同4比條痕明顯改善嫁
利:fold 3 4 5用家
試吓send anywhere入電腦
ego ally stand 3,貪可以差曬手機+耳機+表,而且雙修都無問題
想問下Adguard 係咪要長期背景開住先得

佢話個app 背景開會食我好多食
我特登洗完手 即時去用指紋認證, 仲係秒解
食你好多食?
絕對唔食電
其實未入關transfer 事,可能播放器問題

試下用多兩三款player 睇下係咪一樣情況先
謝謝 真係呢個問題
最尾裝咗邊個player?巾啲player codec 齊啲,減少到播片嘅問題
電腦裝左vlc player codec係咩黎?
大概係解碼器之類,我都唔太熟,一知半解

VLC 應該夠晒一般需要,仲有media player classic或者pot player 都好好用
謝謝Ching
解決到就好
想問點解香港samsung無esim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞