Samsung Galaxy 討論區 (294) 等待摺機

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
更新完負一頁,同放大縮小視窗lag到pk,大伏
all fuctuon?
hi 好耐冇見
普偏認為個講法係話帶頭盔clause到時再review,水果on device AI都免費,三叔無乜可能唔跟。
唔知
出機第一日已有人講了
係 成個電話廢撚左用唔到sim card

同埋宜家部s9+個mon中間會有條好好淺嘅橫線 橫線下面嘅mon會深色左 兩種色

唔係特別好都唔想再買三叔
頭先去豐澤買flip 5, 開頭話冇現貨要訂, 之後又話冇我想要果隻色.
好撚掃興.
有無人用三星tab

每次一吸住keyboard 或者s pen
連登app就會reload一次
有時其他app 都會reload, 但連登app 差唔多次次都係

請問大家係咪咁? 有無解決方法
2018 年嘅型號,
仲可以用到,
算係咁啦。
我有吸保護篕,
冇呢個問題。
連狗歧視我
橫線個case 應該係虛擬鍵引起嘅烙印,如果你長期都開得好光,理論上係OLED 機都避唔過
on device嘅一定free
但cloud果啲有可能會要訂閱制
呢家係得改圖要經cloud
唔知之後仲有冇新功能
你部機都6歲啦
曲面可以用UV玻璃貼
真係,生命周期都完咗咁耐,仲怪部機有問題
我自己暫時都未有手機會用超過兩年
我都係
咁貼身嘅嘢,真係一年畀到盡
最主要係我忍唔到手
我都係
電子產品係習慣咗定期會換下,even 嗰件產品個規格我係用唔盡,唔想突然間要用到嗰陣冇喺手

Wi-Fi 6 Router 用咗唔夠三年又換咗 Wi-Fi 7 router
我自問唔係好理解用到壞、用到死至死死氣換嗰種心態
24U連WiFi 7個穩定性ok嗎?
Flip 5估唔到要搶貨尾

5千幾,仲有信用卡回贈 (雖然有排等),
trade in多一千,仲有堆buds fe / 65w type C火火牛 / 兩萬尿袋。

當一年保養值一千,以8g2 大牌子機真係平,起馬平過堆水貨同冇保二手。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞