[親子樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (4)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
要短時間搵到人唔係咁易

特別係每一個懶醒喺度 "下集父親節"
呢啲曲線劇透嘅撚樣
覺得魯迪唔知做乜企喺到好雷嘅可以睇作者點講
大致內容係
已經斬咗頭嘅頸會係咁周圍fing
而剩低嘅頭會瞄準佢覺得最難搞嘅人嚟攻擊
預知眼睇唔到視線範圍外嘅嘢加上條龍實在太大 所以攻擊對魯迪好有效

https://x.com/Magote_rihujin/status/1802360559163363640
估唔到咁多人中左招,好仆街
海格力斯!!!
同埋睇返邊個劇透你嘅,自己要識做
放水盾果段 可能理解係就算魯迪咁高mp量都頂唔到?
見佢好似好辛苦先頂到果段攻擊 姐係普通法師去到撞到依招會團滅?
咁又真
其實剩係諗唔到用火燒已經收皮
thank you 盧迪烏斯格雷拉特嘅補充
本人上連登解釋
人類同龍族對波
自古對波左邊輸
狼女喺度到時走去玩二分一,結果兩邊都陷阱就收皮
仆街訓唔著
其實另一邊廂洛琪希都反應唔切要塔爾韓德幫手坦斷頸
fing頸呢招對魔法師可能係初見殺
打人咪有用
又大又快又要思考下預知既畫面係咩攻擊黎
得1秒真係諗得黎都死左
其實冇魯迪, roxy死硬
然後我當就算搵到個近乎roxy水平嘅法師加入
都係死硬, 冇本轉移迷宮書都唔知要打多幾多年先落到去下面幾層
然後基本條九頭龍同變咗結晶嘅塞妮絲都唔會見到
因為唔會有人諗到真入口喺地下面
然後中咗三個轉移魔法陣成隊分散哂, 團滅
無人會接委託 因為條龍係傳說級
係保羅班舊隊友先會肯幫保羅手
(劇情需要呢啲無得駁因為呢個位都算對魯迪幾大影響嘅轉折點
一次過斬鳩晒九個頭
後尾會唔會解釋點解老母會響果度出現
喊死

小說有個位寫得好唏噓,因為保羅係劍士,踢飛後會無意識穩住自己身體唔後退,其他人就算寫呢種橋段都唔會寫呢段
奶過幾次野仲係咁屌你老母認真少少唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞