[親子樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (4)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
睇落去就知
睇pin嘅朋友 小心 #334, #335
d劇透撚真係cls
入黎block定d,等第2套野唔好比人劇透
想比佢踩丁丁
想畀莎拉踩丁丁多啲
動畫冇出場都keep住排到高過另外兩個
應該都係睇哂原作先會咁排
動畫黨
呢套就係要睇大家一齊討論同樓主啲補充先好睇
屌你成個po都係blocked user
Block 7晒佢等班撚樣自己單機啦
紅毛唯一一個同rudy共生死共同成長
同埋紅毛轉變勁大wor 為左rudy
大小姐同公主病性格 變左會為rudy著想
其實紅毛角度 突然死哂全家冇左最重要既家族保障 又經歷完龍神 秒殺
覺得自己廢襯唔起rudy
佢又知跟住rudy 一定俾佢長期保護成長唔到
先搵師傅一齊冒險修練 有目標又有責任感想護夫 我覺得好好
(不過係唯獨唔識表達感情傷到rudy,但依個唔係佢出發點可原諒)
本身都係做開cd rom,已經唔係好想再入黎
雙倍腳膠快樂
紅毛梗係高啦 蘿莉人設好j 經歷同轉變其實有好多戲份
白毛人設唔討好 性格無特點 人氣自不然唔夠紅藍兩個高 應該連妹都唔夠

絕大部份人都係蘿莉控
白毛醫左不舉
我睇第一季已經鍾意紅毛
本身就最鐘意roxy
等左好耐佢再出場
今集真係超可愛
睇ova張gif已經沉咗
紅毛係克里夫面前sell 魯迪(ova)

vs

藍毛嗲聲約魯迪去迷宮(今集)

有無巴打補gif 圖
Roxy食左成個月迷宮飯
話時話D蜘蛛可能同皇帝蟹差唔多味
睇哂小說表示
紅毛絕對係好多男人心中理想既老婆
紅毛真正唔討好係一開頭家教個時姐 暴力燥狂症
去左魔大陸之後已經唔同哂
不舉個單野 以結果論黎講係對rudy傷害好大
但係正常都唔會諗到咁 再加上佢有留低封信但係rudy自己get錯左意思再諗埋一邊先搞到咁
唔係話rudy錯 但純粹係communication error姐
反而白毛個種一開波就好感度100 乜都肯幫你做 乜都聽哂你話呢種女主角太似啲異世界後宮倒貼複製人 無咩feel
點解#334可以加返spoiler 咁有趣
咁多個女角更係要有d分別先得既,白藍紅都係各有特色,都係比讀者各取所需者有一個真真正正千依百順既老婆都唔係咁易
唔係去到咁,可能一世都醫唔好ED
藍毛冇不辭,但都係考完試就走左
想問冇人屌呢張圖劇透
係咪即係曲線劇透反面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞