[親子樂]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (4)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
會劇透你可以去隔離問
咁唔爭在將所有劍術魔術點到神級
平A可以毀天滅地
唔係話開太長會睇到太多可能性會太亂
反而仲冇咁高效
應該係唯一一套咁寫實嘅異世界作品
井多少少
啱啱睇完 要平伏下心情
屌你老母人神共憤
咁多年失去意識,封咗喺個結晶裏面,咁多年冇開個口講嘢,一起身之後呀咗幾句,其實都正常啦,喺未睇到其他角色嘅反應之前,本身我係覺得正常
你不如話魯迪識神級治癒魔法咪得返個頭都救到保羅
咁保羅唔踢開個仔 反而一下劈落條頸度 唔係仲好咩?
雖然要再打過個頭
老母由細就驚左佢,因為魯迪好撚咸濕,覺得佢奇撚怪怪咁掉左俾莉莉亞照顧
所以認真打起上嚟都幾冇用,開1秒反應唔切,兩秒就太多可能性重疊,結果都係睇唔切
18歲
唔係莉莉亞先驚左佢咩
不過魯迪呢個鹹濕仔
救到老師已經值
魯迪個心態今集都交代咗少少 對於佢呢個轉生者 仲要細細個就比人送走咗再轉移去咗魔大陸 成10年冇見過呢個二次人生而且唔多深交嘅媽媽

其實佢嘅心態係好難同保羅佢哋一樣 照顧佢嘅瑞傑路德 甚至大學認識嘅克里夫 王子都可能深感情過塞妮絲

之後兩集如果跟小說情節 會交代更加多魯迪對雙親嘅感受 我睇小說嗰陣係好深刻可以話佢嘅心態係情理之中但意料之外
唔係 係女僕驚佢
係,d人以為預知眼可以好似烏蠅咁720度感知
其實只係可以望到對眼睇到角度既野,你望前面點會見到側邊撞埋黎既野,就好似人類睇唔到背後咁,係後面俾人偷襲開左預知眼都係睇唔到,同埋預知眼好難用,魯迪都練左好耐先習慣到唔會睇到嘔
驚佢個個係莉莉亞
塞妮絲不知幾咁愛魯迪呢粒仔
一開始拎到眼既時候Rudy未掌握用預知幾多秒嚟實戰
最後佢turn到認為預知1秒係最適合自己
你咁講 個頭唔係都係撞落個仔度
掉轉啦 老母見佢有魔法才能不知幾嬌傲
老豆偷食又幫手打圓場
莉莉亞就開頭驚
你咁問即係要劇透姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞