名廠鏡片代理試壓,禁止深圳眼鏡鋪向港人宣傳平靚正鏡片!

451 回覆
29 Like 163 Dislike
蔡司澤銳? 唔知佢呢個係咪就係個款
你叫佢睇番張單咪得 千幾有蔡司
點都平啦 香港閒閒地都4千左右
價錢接受到咪得
其實廠家參考價無意思
參考價係用來規管商店唔好太低價賣
好似相機可樂一樣,商店賣價太低會俾代理商警告
但中國商店出名鬥賤價,基本上參考價沒有意見
有冇鏡片包裝???
低學歷窮酸賤種衝出嚟話人知自己低賤
下…大把鋪唔賣蔡司喎,唔計連鎖店,私鋪應該超過一半都冇蔡司户口,zoff owndays jins果幾間全部都冇

唔好諗到蔡司好似龍頭,全世界一定要賣蔡司咁
人地本身成條生產連銷售一條龍撐住呀嘛
私人鋪有得你講咩
所以你唔怪得人地sales串過馬撚架喎
大陸zeiss sales就係
香港果d應該兜踎緊,俾公司捽數
自己上淘佬睇
未用過hoya HVLL?
香港最好賣係邊間?
眼鏡不嬲係超級超級暴利既商品黎
理論上,純粹講個量就最平果堆,即係你平時見果d「架連鏡套餐」。gia/快達迅達/亞利安,來貨平,stock嘅power range多。
可能佢用咗stellify…雖然都Vp..
忍左香港d眼鏡鋪好耐
真!不過我係淘寶買眼鏡好多年
巴打邊間比較好?我理工驗左諗住淘寶配
番深圳配啦,起碼見到現貨有得揀

利申:今日去龍崗區郊區配
H牌真心廢 係88配左Y牌籃光唔夠2個月花左
有錢就去官方店 官方專家店有4-5星果d 咩dita lindberg 都有 例如 廣州 景某,某騰

窮就去廣州眼鏡城
大陸菜司 班staff 都被layoff 緊
深圳橫崗堅抵
英國未計鏡架/車邊手工就呢個價錢
依家歐洲玩脫支
蔡司兩間大廠房G1同G7都遲早收皮
早排光學鏡片亞太區大佬PT同班香港老闆先去完台灣交流,支那應該都唔再係重點市場

依記同開記就醒,一早已經係菲律賓/泰國/印度
邊間配 有冇眼鏡袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞