[2024 #12]連登巴膠祝賀五月之約再現香港暨恥笑鳩啪散場運櫈專區

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
如果順安去機場有咩建議
或者可以E22C改名E29全日縮去富康拉去南路機場航天城兜東涌市,回程兜唐明街雙向飛九龍,E22P/X改名E27/26兜哂後勤維修區東涌市,E26兜興田平藍田街北改啟麗半直通,E27縮去上秀。E22縮去慈南蒲崗村道黃大仙,E23/A縮去黃大仙,E22A改名E28縮去將廣逆走至唐明街再跟296M至康盛再改經秀順外街半直通加經維修區。
290B全日縮去上秀加經秀順,290拉去將中廣改經唐明街站西行靈康路東北行將藍茵怡,290X每日上半日往將南下半日往荃西拉去將工改經海旁,往荃灣改彩明特快將藍中九幹,290A縮去茵怡改經寶達總安秀道,290E改跟290X至寶琳路再半直通至龍翔道。
一係重開264M拉上濕公但飛元凹只開一至六繁時,名用69E食265P,269M轉用12/.8米兜上荔景山支路食校巴加密繁時食269AP。
至於將天,我健議跟前69C走線,269/68C飛龍翔行中九幹。
唔係290A轉A31咩
290A 轉X42C 轉A32
290系列都可以玩爛

建生邨
290A 黃大仙轉A29 $52.5
290A 轉X42C轉A32 $27.3 ?(轉乘優惠兩次)
290A轉A31 $19.8
有錯請指正
https://www.instagram.com/p/C7qTCgthvTn/
厹真係hea撚到仆街
厹去龍運係咁
龍運去厹係咁
厹去珀客係咁
厹去皇巴又係咁
落咗架? Fb 唔見有
應該係本身出咗3個字都未改
小心條白卡佬話你係標準膠
出嚟呀白卡佬
同我隻揪
堆電動垃圾根本唔啱香港嘅營運模式
呢間公司瞓撚醒未
https://www.instagram.com/p/C7oXQDrhaBj/
「人力車」已成歴史
好地地成個brand殺左佢
去「新巴化」
變成非專車,去邊都得
唔行過海、公路線,淨係行區內流水線已經夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞