[2024 #12]連登巴膠祝賀五月之約再現香港暨恥笑鳩啪散場運櫈專區

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
仲要唔順便執返正 朝早荃灣西
0900 0935
頭尾嗰一班都要290減班出嚟
朝早加特班又係290減出嚟
就連朝早個12似打錯字多過真加班

成盤數一班都計盡真係好屎忽
即係純粹減兩架車係找290E條數
佢12似無錯,佢果個12-20分一班時段應該一班12分一班13分,其餘20分
本身係開0600 0620 0640 0655 0710 0725
如果真係一班12一班13其餘20
即係拉完都係無加
睇佢死樣就似變
0600 0620 0640 0700 0712(或0713)0725
佢照而家咁開既話 0620 應該會同調特0640 一齊到尚德
仲有0640會撞0715特

呢兩班似會執開車時間
精神病院有人講緊之後2班特就係會出現你所講跟足正班尾情況
個個坐鐵冇人諗起城巴
諗多咗
拖卡開都唔會空車,開15尚德都打得爆
290X朝早流水量仲癲過1A

早繁除咗290E特別少人
其他290系點樣亂鬥都唔會無客過荃灣
交呢個plan嗰陣未預有290E
可能原本無咁屎忽,或者根本無度過詳細班次
但最後290E條數要290自己找翻
一定要劈兩車就搞成咁

下次290E再加班,要斬埋290B填數
之前加班唔駛本依家一班都斤斤計較
完全唔俾新資源做290E,佢條數似乎好差
咁可以290系改名293系
293X削至一至六上繁逆循將工至彩明改行將藍六幹/九龍不停站抽3/4班次名293B做康城入荃西特,下繁掉轉循環抽3/4班次名293B荃西入康城特,拆一半做290B但縮至龍翔道官中。
293全日改經唐明茵怡六幹/九龍不停站,一至六繁時重拉去將站廣,其餘時間拉去康城至彩明跟796P,拆一半做290彩明至龍翔道官中
293A拆做290A+40A
40A改至秀順內街拉去荃西跟290系
290A縮至四順,14D轉BRT全日加港鐵BBI。
佢減左啦,290依家邊有25

答案係減完290,再縮線

290X幾班都唔比多你

特班祝佢唔炒車
寶達開應該收唔到依家呢口價

當然你話行多咁多路值唔值我就唔知啦
未必關,本身特車都可以跟正線收
因為290/290A過寶達先開9.7分段,290X直頭成個安達臣都收緊11.7落到白虹樓先開分段

反而佢係調景嶺開係睇落俾著數將軍澳等人支持
我感覺係,佢最尾結局會係其中一班特拉埋入康城開,早繁時段康城開加一班
另一班特cut走
無咗290
尚德單靠290X原班次真係會上唔到車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞