[2024 #12]連登巴膠祝賀五月之約再現香港暨恥笑鳩啪散場運櫈專區

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
咁耐冇見
食負皮先啦
終於等到
西隧東區線要停中環根本就係弱智如海庭先會有嘅諗法嚟
開咗933呢個先例,唔該其他行妖道嘅屎水西隧東區線都飛埋中環佢
飛咗中環933喺東區就有極大吸引力
下一步係咪要好似佢大佬930X咁慢慢加班
鳩既地方係中環同930X 唔同站, 執雞既作用都冇.
我諗除咗976 976A 其他都應該唔駛停中環啦.
應該976A縮去北炮灣銅中上環,976飛中環
佢哋可以揀278A 唔需要點都譜上278X
不過976 976A下繁中環收視好似都係一般
73P都快咗15分鐘到葵廣

其實穩定咗之後,
可以考慮將大埔、北區啲特車改返晏啲開
為咗趕車每朝7點起身好攞命
過咗一段時間之後應該會塞返
sad but true
而家學校都係試後活動
所以早繁交通都開始順暢
九月先見真章
同黨鐵爭客
City Bus Manager goes Full Release! https://store.steampowered.com/news/app/1364210/view/4164221871998964743
In addition to the brand new scenario game mode, ticket inspectors, statistics, larger maps, performance improvements and a removal of the limit of 250 lines are now waiting for you 😊
其實仲有條270P
沒用入唔到荃灣,
建議73P改名73E行完善路青公大河道
272P+特班飛美長改名73BX/73CX拉去大窩口
73P入到喎
只係海旁,唔係愉景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞