Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Showcase(41)

265 回覆
3 Like 5 Dislike

根據Exputer論壇上的知名Xbox內部人士eXtas1s爆料,《八方旅人2》將於本月登陸Xbox平台,首發加入XGP,屆時《八方旅人1》也將回歸

消息人士eXtas1s在新一期的視訊節目中表示,微軟的一款第一方遊戲會在展示會亮相並同日發售。但他沒有提及會是哪一款遊戲。根據外媒猜測,這款遊戲可能是Stoic Studio的合作遊戲《Towerborne》。考慮到《Towerborne》的體積較小,「shadow drop」的可能性很高。

據內部人士與內容創作者eXtas1s透露,微軟會在展示會上帶來傳聞中的Xbox掌機宣傳片,確認存在
希望用oled
玩到steam嘅話一定買
有保養就send 去換
你壞咩
電子版 wd40 救唔救到
utube 有教學 , 可以 search 下
冇理由唔係行windows掛
學任天堂同valve咁,加強版先有oled
想問 先入三年core, 再入3個月game pass unlimited, 都會core會自動按比例升埋unlimited ?
都會
https://x.com/klobrille/status/1798507119974682686?t=Th8edTzzYV_76RVy9CBE9w&s=19
八方旅人1突然上咗gamepass
八方旅人2都係突然喺Microsoft store度話included in gp 可以download

微軟爸爸唔聲唔聲上兩隻game

Cls
第一集堅悶,第二集幾好,btw唔好出第三集
2同1故事上有冇大關係?
why
今年剩係GP煲完P5R, P5T, TOA, 人中之龍全集, JEDI同蘿拉, 依家有埋八方2

希望可以月底玩完, 開翻Elden Ring
有相同嘅人物出現,但年紀唔同,話2係前傳但有啲地方又解唔通,我傾向係平行時空

獨立玩2完全冇問題
呢個型式再做多一集就厭架啦
其實如果角色多d互動會好d
無咩關連好似無咩意思咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞