Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Showcase(41)

623 回覆
4 Like 5 Dislike
我個ms reward又壞左,daily assembly又唔識count
我冇事

其他 COD 都準備入了
OG MW三部曲
有人收到email 8/12後 Reward 冇得再redeem 1個月同3個月xgpu
好似係
不過影響不大
美國勁多人用auto redeem幾乎冇畀過錢咁滯
即係要gift card換
係呀, 美國不嬲都有auto redeem功能, 例如揀左一個月xgpu做auto redeem o既目標, 你夠12000分佢就會自動續一個月, 之前美國ms reward一個月勤力o既話係可以有萬幾二萬分一個月, 好多人都係咁用左幾年
xbox elite series 2 core 苦主

用左差唔多一年, LB唔係下下撳落去都有反應, 左菇有輕微飄移
我隻掣過幾日就過一年保養期, 即刻搵CS約送檢
有樣野想讚CS服務好好, response 好快, 應該係台灣客服
雖然CS跟得好好, 不過都係建議想買嘅手足等第3代啦, 一年都唔夠就壞真係搞不撚掂

btw唔知係咪old news同埋我冇追post, 想提下各位如果你有綁定device係xbox account, 佢顯示嘅warranty period係跟device嘅出廠日子, 所以好大機會你register嘅時候, 顯示嘅warranty period係不足一年

而Microsoft嘅"製造商的有限硬體瑕疵擔保與合約/ standard linited warranty"有寫明一年保養期係由從用戶向 Microsoft 或授權零售商或轉銷商原始購買日期當天開始計算, 所以如果大家有需要, 可以搵CS update返warranty period. CS會叫你提供返單據, 手掣同手掣S/N等相片作證明, 大約2-3個working day就會係系統update返
所以我淨係買普通掣
建議巴打用鐵片代 Lb rb
用過返唔到轉頭
自己換?
係咪手掣底啲paddle
我用嗰啲掣做ls rs,我到而家都習慣唔到禁蘑菇
有1年保養期?
當初買嘅時候商家話得3個月保養期
ELITE 背後果 4 個鐵片掣嘛
ELITE 改咗做一年
今年xbox 幾時出trade in買機優惠?
等睇下動物節有冇 PROMOTE 先
如果再壞用你個方案算

好正
NBA 2k25有無機會第一日game pass就玩到
冇可能
唔好 SIDE 錢落呢D 年翻
冇人玩 kunitsu gami 祇??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞