Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Showcase(41)

623 回覆
4 Like 5 Dislike
1. 如果手上 XGPU 有合約
可以買 PC GAME PASS , 3個月PCGP = 2個月 XGPU
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/Xbox-Game-Pass-PC?locale=zh_HK
https://www.openshop.com.hk/product_13253.html
或 OK APPS , 買完再換 REDEEM , 直至有 36 個月為止
https://redeem.microsoft.com/enter?ref=xboxcom

有冇邊隻字係睇唔明
頭先計落好似1平幾十蚊到
今日已經有好幾個 , 即刻打爆到 36 個月
36個月xpu
即係要18張3個月嘅pcgp
即時比$1602
我記得要等ultimate完左先可以重新再用core轉ultimate
可以入 PC GAME PASS 直接打爆佢
想問下如果我喺手機買左3個月pc game pass
我開Xbox 睇返個xgpu會自動extend 2個月?
redeem code時會自動轉
正想買電子版
但又要地址
佢唔係寄過嚟嘛
係咪會直接電郵收到架?
我岩岩完左先話加價
本身有隻買左差唔多爆 打算玩埋先用大法
依家要食2
不嬲都係email收code, 我個billing addr我全部都係打nil
即係 3個月嘅pcgp $89 係未加定加左?
未加啦, 加左係49蚊一個月
PC gamepass長開無咩需要
單個月開29變49真係加得好勁
我呢啲唔玩cod嘅真係比佢個收購純拖累

Tom Henderson 消息《COD MW3》將於本月內登陸 XGP
Fire TV stick 可以 xcloud 單野係咪鎖區
jeng
xcloud不嬲都係得幾個區可以玩, 之前可以用browser script繞過佢個地區驗證, 但最近ms都封左了, 要vpn先玩到
xbox網站已經係最新價錢
只係MS未郁現有既reddem card
相信好快又會出過最新既兌換表 想換既呢一兩日好買
我剛剛都見到加哂了, 之前都會有一兩個星期通知期, 而家一公佈即刻加, 市面唔知仲有幾多code剩低
隨時郁埋個 Convert Ratio
仆街唔好喊
反而係stack個問題唔清楚, 有d網站話所有gamepass 9月18日之後只可以疊13個月, 有d就話只係standard限疊13個月, pc同ultimate都係36個月
Standard 限
根本冇人會淨係低級版
我覺得o黎緊應該會搞reward point換野個rate, 有分好換左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞