Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Showcase(41)

623 回覆
4 Like 5 Dislike
你可以藍芽連接
另外果 d 都係代用品 , 都照用到
有無大約個盒睇吓
同capcom 攪掂咗技術問題而家有份出
https://www.facebook.com/share/p/1GZfjkyzBcRPuXKZ/?mibextid=WC7FNe
正!細個好鍾意喺機舖打

又唔想玩老翻,終於等到

最新版正版得呢隻
你想功能齊又穩定, 少延遲 一定係買呢隻
或者你可以買手掣+接收器版
我都見得呢隻
(主要見到太多唔同包裝盒)
淘寶又平,個個都吹自己正版

因為分開買好似平啲
而家用緊藍芽連,問題唔大
但強迫症想用返呢個接收器
想問吓我個game pass已經到左期,即係而家冇game pass, 可唔可以玩自己買嘅game同人Online?
Pc gamepass點解dl 咁慢
設定又無野可以set
https://support.xbox.com/zh-TW/help/hardware-network/getting-started-set-up/connecting-to-xbox-live

需要 Xbox Game Pass Core 或 Game Pass Ultimate 訂閱才能玩線上多人遊戲,但免費遊戲除外,這些遊戲不需要訂閱。
如需加入 Game Pass 的詳細資訊,請瀏覽:
加入 Game Pass
如需免費玩遊戲的詳細資訊,請瀏覽:
免費遊戲集錦
買個d pc gamepass code 係咪要12號前入哂佢?
最好 , 隨時改制
有xgpu 買左12個月core 一個月都冇加過
照隊落去應該有 4 個月加到
假㗎
邊有咁多日本妹買xbox
應該唔會掛, 岩岩續左3年
冇啦 我呢到都係計我去到27年 7月

27 年有排玩了
想問下依家我買3個月$89 pc game pass
買定幾年但係唔入去換住
咁樣得唔得?
你可以架
不過佢有機會 12 號轉 RATIO 都未定
我想講 呢個接收器好易壞
首先個距離都唔係可以好遠
然後會勁發熱
我係唔知咩事一個接收器可以咁撚熱

其次我覺得你唔係玩競技射擊game 基本上藍芽無分別
elite佢都係無配呢舊嘢

pc競技射擊 xbox嘅手制太慢 得125hz明顯係delay
如果console就無辦法都係要局用
買左2張89蚊pc game pass 之後就買唔到,係咁話"訂單數據異常(錯誤碼000113)" 有無ching 試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞