Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Showcase(41)

623 回覆
4 Like 5 Dislike
最緊要係支援vrr,2k定4k就睇budget啦
啱啱玩完Somerville, 個setting同埋art style幾吸引,但中後段完全唔知講乜,最後同外星人對話又係唔知做緊乜,唔睇攻略根本冇可能玩到good ending
呢隻勝在拎1000G夠快手,唔似其他同類遊戲會要人唔死亡一次通關
有無清知如果買game pass但人係外國,係咪照係返Microsoft hk買再入返code 就得,因為而家睇緊佢要我簡送去屋企定自己pick up
唔係online直接俾code架咩...
我睇Microsoft hk 佢要我簡
唯有叫屋企人/fd幫你收貨
2024年喇
仲邊會寄張卡比你刮
網上收code la
唔死係冇咩可能, 中後段時裝店入面, 唔睇攻略o既話冇可能唔踩一次玻璃, 最後幻覺裡面架大貨車, 㩒快少少㩒遲少少都畀佢撞死 (但明明係外星物質, 但想溶左佢又唔得, 整停左之後又溶到)

其實頭6個chapter都好好, 係之後越來越唔知做乜, 搵返老婆同個仔之後又無啦啦要走出去畀人捉
想問下85蚊大法,開自動續會有1個月FREE,咁開完OFF左佢係咪會CUT返?
xbox 360 有咩game 好買?
唔會 CUT 番
M$ 竟然都會因為licensing 問題 delist Forza Horizon 4
車 LICENSE 應該好貴
FORZA 7 試過 , 佢唔係終生合約的
想問下xbox啲game會唔會分區域限隻game嘅語言 例如港區digital買/xgp 啲game就係得英中兩個語言 定其他語言嘅都會有?
聽日有palworld update, xbox好似會有得連線。有冇人玩?
https://x.com/jediknightjoshy/status/1805650768738783324
提及COD , HALO
係咪同XBOX有秘密合作
要睇隻game點整,冇得一概而論
有啲可以ingame揀,有啲跟你部機setting用咩語言地區自動「幫」你set死
標準答案: lost odyssey同藍龍
M$幾時出可以加錢升級XSX
應該唔會發生
我想問下 嚟緊會玩cod 有xgpu但我想要豪華版 見畀錢嗰度有個二百幾蚊豪華版升級 係咪直接買呢個就得? 同埋係咪都係照計當預購?
你有gamepass就買呢個就得
如果你係想early access 嘅話,就咁gamepass已經有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞