Xbox Series X/S 討論區 - Xbox Showcase(41)

623 回覆
4 Like 5 Dislike
送都唔玩喇
我都想知好冇玩
今晚返去試
幾好玩喎
特别 又唔太難玩(暫時)
有冇得連機?
好似冇
神女好正
我想問預測今年仲有冇大特價
成隻game冇語音係敗筆
有冇咩website可以留意到幾時有特價
只係會出門口叫你小心 不過男主應該唔係人黎? 唔講野都可以理解 隻game 應該幾耐玩, 玩左成晚村民先係開得3個職 , 好似有十幾個職, d 關又要重刷先可以拎哂d獎勵
path of the goddess 出面好似冇po咁
點解隻dungeon of hinterberg 要預載
唔係出左喇咩
想問下有無人玩XGP既GAME個XBOX手掣無反應,兩隻手掣一隻XBOX X一隻XBOX ONE都係咁,已經熄左STEAM同STEAM輸入
最奇怪既係玩P5T P3R又正常 但係玩新入XGP既八方旅人同KUNITSU GAMI呢D就無反應
明明好好玩 玩左2日, 打到去第5個boss, 開到6個職, 一場可以出到12個村民 , 好過癮 , 不過d boss 限時獎勵好難打
請問各位點樣先可以做到同一部機連兩個手制玩🥲試咗好耐都搵唔到方法… 已經開咗兩個xbox ac 但入到game佢淨係得返一個手制嘅icon.. 希望各位幫幫忙 感激
開ac並唔係必須,其他手制可以訪客登入

你肯定兩個手制都已經連接左主機,在主畫面操作到?
可以試下兩個掣都駁線,set好先轉番做wireless
應該駁第二個掣嗰陣,佢會問你用邊個profile
開機重新 SYNC 過隻掣
掣頂果粒 SYNC 掣
有完整驚祇玩啊demo 都未玩佢就出
發錢寒2k 邊會咁好
完季咪送俾你
Btw 2k24 入非官方 roster 頂住先都ok
最尾拆淨個cpu,冇換散熱膏,但係清晒d塵
咁就正常玩到
正啊, 香港都有份? 無咩宣傳咁

MOX 新客仔就好平
好彩上年就TRADE 左部PS4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞