2000年大衛營和談:巴勒斯坦的阿拉伯人從來都不想解決巴以衝突

223 回覆
359 Like 13 Dislike
邊位? 我睇唔到,
係咪我錯誤BLOCK咗?
咁臭閪蚑那無本錢反乜大日本帝國
其實呢,重重覆覆係度同你呢啲24小時捕住連登既人泥漿摔角真係冇咩意思,你都冇回應到我個幾個point,不過factual既野係可以搞清楚既

只係想問「英國同聯合國咪就係一早知會玩呢招所以禁止買地囉」你呢句有咩根據? 你係講緊邊段時期? 今日? 1947? 定1947之前?

要死拗之前不如講清楚你講緊乜先啦唔係鬥有時間留最後一個reply就代表你有道理既秋生都唔知係第幾次架啦
沒有真正的回教徒
我問親個個D 規條都唔同
有人話定時定候要Prayer
有人話唔 一定, 一日5次就得
你一炮過5 次都no problem
其他宗教都有一堆癲佬, 差在有無上報
香港人都係啦,咩環保死全家,歧視黑人回教巴勒斯坦,學鬼佬講咩世界公民,笑撚死
但去唔到主流都冇乜用 同世界接唔到軌
唔好覺得香港人民智開咗先得架 係開都唔會被泛民脅撚住咁多年玩撚到一舊屎咁
只係文化上跟到鬼佬 但公民權責任同義務 民主概念根本乜柒都冇 算鳩數啦
照你咁講,日本德國全部都唔應該存在,或者割地俾戰勝國

炒股票等同國家主權同樣標準先叫偷換概念
香港人都已經好左膠下,世界上唔同城市黎講都算係咁
比民主派玩左咁耐,就係因為有錢有聲個班、同下面班人 唔出黎玩 加上 唔想變到同中共反晒臉去到今時今日咁

睇錢角度,佢地真係完全無錯
一戰德國的確有,重有罰好多錢
種落二戰既種子,所以二戰後先唔咁玩

打輸仗重要係發起個邊,唔聽晒人話可以點最終手段黎
中華民國有軍隊有武器有盟友喎
議會有票就有資格否決

臭閪蚑那道理唔夠人講,黎打劫就話本錢呀
一早發覺
佢有資格否決,我就無資格屌柒佢?
你咁撚打橫嚟,你先係支那種
請教下巴人選舉點反映到民意,而香港唔得?

我唔知道,我唔清楚,唔關我事
總之巴勒斯坦好民主,香港就好極權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞