CS2賽事討論暨技術交流區 (84) 準備出新operation!?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
-Mezii +twistzz 應該唔錯 但輪到flamez食屎role

黑撚到咁想改返好似CSGO時代啲skin咁,屌你又唔係所有skin都改,搞Doppler同marble fade係做乜鳩,成隻Game改返CSGO啦不如

大理石真係nerf到仆街,nerf完再nerf,改到咁真係無眼睇
仲有6000幾人仔係入邊 焗住要買skin
啲光影整到咁鳩實再改
光啲咪算 又想整到csgo樣
好彩我得返一舊係入面無認證充唔到值買唔到
屌case 蛋又封晒 焗人買skin買sticker
依家 buff 改到點?
有把火蛇睇中左
但佢付款方式未更新用唔到餘額比錢
晏小小再睇下咩環境
好撚多skin/物品唔受餘額比
勁撚on9
無大陸支付寶 認證都無 唔撚比我上架準備放棄buff
簡單d講就係冇大陸身份證去認證 去實名登記
你就賣唔到野 只可以用你原本有既餘額去買野
變相你有機會禁唔返d餘額出黎變現金
咁即係收餘額都收唔到喎
冇得上架點收餘額
收唔到 要大陸認證帳先加到錢
咁可以賣曬所有嘢,棄game
收到 但只可以對方個付款方式到有得用buff餘額去收錢就得 但唔係個個都得
好多人都未必有大陸身份證去認證 講緊班鬼佬都用唔到
而家變相一係就轉平台
一係就放fb群
有冇外國網推介
source?
我諗應該可以透過賣貼紙 供應比人拎餘額
前題條友接受呢個付款方式同你想買個大陸仔skin受餘額

呢個平台封姐 其他網無事
外國網我用開ohnepixel同zipel開個skinbid
手續費叫最低 營運又似buff
但銀行收數我個人未試過
大陸網唔識
依家上架係咁寫

係 唔比賣skin 要認證
但你供應貼紙 收餘額應該無問題(前題條友付款方式啱)
見d 鬼佬推介cs float ,fee 得2%
係唔識點cash out
有得用crypto cash out 不過要kyc
GG了,Buff又收咗皮,把doppler phase2又跌到仆街
好彩係叫做把doppler買翻嚟係自用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞