CS2賽事討論暨技術交流區 (84) 準備出新operation!?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Prime Niko
Niko 呢個4K有料
Niko cls
我係9z就場場攻as apps啦
得番隱形人hunter同nexa豆腐a
要niko守埋nexa個pit
Niko 去埋pit先搞得掂
個傻閪nexa未見人就已經得返半血
9z多小小錢double nade已經收左佢頭
見到short入人驚到唔撚敢郁揸smoke企定定 on9

個A頭先基本上場場拖住等back up打晒
-nexa -Hooxi先有計
不過niko咁鍾意組兄弟幫 應該都唔會踢nexa
-Jks +Nexa真係好迷
唔講Jks退化成點
At least not killed by Molly Twice
Next map 9z搵到Nexa係邊追住打應該就贏
Just hard focus on Nexa
9z 2-1
本身最大問題係hunter nexa
但呢幾日niko做埋igl之後
發現hooxi其實都可以順手踢埋
Hooxi同stew嘅smoke criminal 差太遠
Hunter就無計 一路都覺得佢二線料
有少少想9z入final 覺得佢地有得同vita打
G2 就應該無咩行
9z贏完蜜蜂添
要復仇
M0nesy放飛自我係咁no scope kqly
Hunter今年真係drop得好快
上年都仲有啲料到
除咗m0nesy niko我都覺得有drop
我覺得佢跟唔到cs2 update啲meta
玩緊csgo 佢cs2無勁過咁濟
反而stew狗其實唔差
睇落佢地會比人大炒一張map
Nuke 應該唔夠9z打
Stew做entry唔差
同埋見佢玩ct有時啲wide peek打到個出奇不意
Niko一開始都廢咗 但而家勁返
hunter同nexa已經唔係T1實力
Nexa tier 1 Fr?
見到死剩nexa 都唔洗睇
我覺得其實niko做igl位先發揮到實力
佢識搵自己最舒服既位出嚟
Disagree
Niko IGL總有燒壞佢CPU一日
除非搵到個co-igl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞