CS2賽事討論暨技術交流區 (84) 準備出新operation!?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
但佢個fake al好似實際上做唔到啲咩
真係差啲出事
算fake到啦 臨25秒9z先rotate全部係outside b
佢太遲掉過路煙
同埋plant果個位係錯左
俾window一偷二
Stew狗講 驚門推入嚟 所以唔plant double box
佢依家做埋hooxi個角色 係度剎停g2啲人同call timeout 佢啲impact係真係game入面唔會睇到
佢真係幾大膽敢出聲喝鳩住成隊
但係佢係咁幫niko吹奏含 over左 嘈住晒in-game sound重未打完第四隻
睇番好似係俾人timing左
g2
Vita加油
要轉mode恥笑傻狗Niko小刁兒
葉生無打咁耐都勁過hooxi同nexa
dust2 t side勁到癲
D2真係太易爆冷
大家都太熟個圖
G2嚟講幾緊要,可能個個聽Niko又唔敢駁,要2nd voice中和下。
葉生
拎過major係唔同啲
Niko大帝平生只服攞過major嘅人: coldzera, Kjaerbye, stewie2k
講真Stewie串還串
Major拎過又壓得住Niko算係咁
仲要咁耐無打top tier比賽同你入到Final
佢肯做返pro大把隊佢揀
唔講以為佢carry
stew t2 max
niko上能晒力 你地係到係咁2K 2K
Stand in喎
算係咁啦 仲要咁耐冇打過t1既比賽
娛樂效果100分
本身就無乜隊比佢揀
打完今次G2先應該有隊offer佢
真係佢啲aim真係好撚choke
打緊niko同m0nesy 幾個fanboy出晒嚟
Hunter好小小 2k都有d用好過nexa小小
但係明顯係靠monesy同niko
家陣只不過係負重哭時同2k既分別
負重係無咁高既 起碼呀2K打T係殺到下人拎到entry補到下槍
但個CT 佢守banana口封晒煙 一隻都take唔到要靠niko打4隻差啲要OT
數小左adren neo而家加埋taz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞