CS2賽事討論暨技術交流區 (84) 準備出新operation!?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Phase 2搞撚到black pearl咁
黑左咁撚多
Phase 1改得還好 好彩我把嘢係phase 1
你老味black pearl睇落係紫色
出左8個月仲可以搵呢啲野黎搞,V社屌佢老母
都知佢地未搞好啲skin
好彩我啲刀入貨價好撚低 點改我都係帳面賺緊兩倍幾
睇佢地呢獲都係未改好
Cls 終於改in-game econ等pros適應打第二個major
800改到600 bomb plant…
我屌新箱skin跌撚到 好彩未買kilo skin
枝akpanic sale
屌我有幾個箱無左幾十蚊
Doppler同marble fade應該會再修改,屌你老母改撚到咁,上reddit一齊叫埋鬼佬屌撚柒爆佢
Vertigo開咗道門感覺唔錯

又變返舊vertigo
我們在此宣布,針對 CS2 多普勒系列,我們將進行一項重要的調整:削弱其光影效果。

多普勒系列一直以來都是遊戲中的熱門系列之一,其獨特的光影效果為玩家帶來了與眾不同的視覺體驗。 然而,在實際遊戲過程中,我們發現過於強烈的光影效果可能會對遊戲競技性產生一定的影響。

為了確保遊戲的公平性和穩定性,我們決定將多普勒系列的光影效果進行削弱。 這項調整將有助於:
1. 提高遊戲的整體平衡性。
2. 減少光影效果對遊戲效能的影響,提升遊戲的流暢度。
3. 更重視遊戲的核心玩法和策略,而不僅僅是外觀效果。

我們深知這項調整可能會引起部分玩家的注意和討論,但我們相信這是為了整個遊戲社群的利益所做的必要決策。 我們將密切注意玩家的回饋,並在必要時進行進一步的優化。

感謝大家對我們遊戲的支持與體諒。 我們將繼續努力,為您提供更好的遊戲體驗。
Marble fade nerf到傻 咁撚黑又啞色弱鳩智咁都叫影響gameplay
冰火marble fade睇落勁撚似phase1
https://www.instagram.com/reel/C7VELa3KEfV/
A site空中又開條路做乜柒
都係垃圾map
source?
條路去heaven
睇漏咗
呢個map真係最撚垃圾明明已經最多pro出聲屌
以為佢都好快躝 點知宜家大執 越黎越柒
而家buff限左要大陸身份證認證 仲有冇其他網可以賣skin
都唔叫改錢啦
d槍咁撚貴ct 都係abuse mp9好過
悠悠有品?
好似得呢個 冇用過唔知可唔可以cash out拎錢
一直都係用buff
CT燃燒彈平咗但係燒嘅時間同範圍都細咗
新ak一野跌兩舊
頭先未睇晒以為改好多 點知改得個幾樣
即係又係round round mp9
仲有個igxe同C5 Game,可以賣但好似要有大陸銀行卡/支付寶先得
好撚on9 buff係咪想摺柒
限晒得大陸佬認證先賣得嘢 自掘墳墓
唔夠錢cash out 迫我買sticker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞