CS2賽事討論暨技術交流區 (84) 準備出新operation!?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
葉健達 = YEKINDAR

柒咗仲以為葉生係stewie
g2多數會揀inferno 今次真係歷史重演
Playoff係咪會正式入場館打?
係 仲要有埋觀眾添
全世界得我咁叫佢
個quarter final好撚癲 g2 vs faze vitality vs heroic major 4強咁
9z 2-0 faze
2-0 spirit
有生之年可以比我睇到stewie上翻stage打比賽 我已經好開心了 計計下都差唔多等左2年
我想 spirit 打 Vitality
nexa真係搞唔掂
佢上返playoff stage點只兩年
重要美國playoff
打親t side都係企第三個 大把機會比佢trade 最後dust2 得0.71 rating 佢係igl入面就叫槍準啫 一做rifler就現形 打mouz同打tl 6張map裏面有5張差過個standin 另外個張又唔夠人impactful round多 仲記得佢話好鐘意睇hltv啲com 我建議佢都係唔好睇啦
你識咩兄弟cs吖 最緊要開心
vibe
哭時+nexa 點入major的
如果forest gtr唔係打兄弟cs 都一早走nip
ZywOo又係鍾意part apex兄弟cs
donk都準備打兄弟cs 佢好似話唔會離開spirit
m0nesy發揮到咁 同埋個陣嘅hooxi其實打得唔差 佢殺得好多時都係關鍵人頭 同埋佢call得算唔錯 你見佢死得多個陣g2其實都贏好多 nexa就真係贏同輸都基本上唔關佢事

靠m0nesy
Jks died for this
唔係jame game crush一早收咗皮
傻鳩過氣stew狗咁耐無打pro
一出返嚟沾m0nesy光贏mouz就出言不遜
串鳩人I didn't feel they were all that special
https://www.youtube.com/watch?v=tbJs5GvLYJE&ab_channel=Dust2us
死老屎忽
條友係好撚toxic咁多年都係咁
好心大個咗就成熟啲啦,山水有相逢咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞