CS2賽事討論暨技術交流區 (84) 準備出新operation!?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
twistzz 打 2k 仇恨值爆升
大家覺唔覺得姓葉嘅人特別on9
https://lih.kg/3324004
cadian同yekindar呢個狀態應該打唔到niko+monesy
有無人重可以係buff賣野?
g2依隊鳩隊 少左邊個都得 唔可以無monesy
靠晒m0nesy負重 真係辛鳩苦
打落又唔知幾時有正常niko幾時係tilted bot niko
其實Premier個ranking係點樣打上去
新手啱啱到咗6500分,之後開始場場都係-350 +100咁,之後連輸四場跌翻落5000分,勁撚沮喪

明明兩隊實力根本唔對稱,對面勁好多,點解輸咗都要扣咁多,係咪低鳩能?
solo?
正常 垃圾premier計分係連輸就會扣double triple
呢啲低分ranking如果係solo 溝通都無用 多數都係靠你打40隻先贏
一係你就搵人同你5排
基本上5-6千分個啲 行路又唔識 耳機又無 槍都唔識開
一路唔明點解新手咁鐘意望住地下行
依隊野好穩 打咩隊都係咁上下
話明新手點會識得下下將個 crosshair放preaim位
唔係話要瞄晒爆頭位,但係瞄地下
佢可能準備spin呢
Navi只要唔柒應該出到pool掛, 反而A組刺激好多
想問下各位其實S1mple係咪已經退左役定點?我見佢喺Navi入面但係好似好耐冇打過比賽?
cs2之後都無打pro 淨係sub過一次油皇隊
依家覺得佢應該休息太耐,撻唔着,打返都未必上到以前自己嘅高度
我睇佢近排實況嘅槍法好似同以前差好遠咁,但係觀念都仲係好撚癲
半退休
重要俾新navi拎左冠軍
navi睇下呢個season贏唔贏到多一個盃
贏唔到都可能下個season比返佢換im
其他隊要買佢都好貴 唔會有隊買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞