[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (239)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Lm
咁又係
快達票K11/會展有得拎飛都俾人屌唔方便
真係有撚病
下季回家囉
由row 1 變左row 3
佢哋水上人黎 唔好怒.
其實仲要去指定地方拎實體飛已經係落撚後啦。
想問吓係咪行數越前 視覺越差
聽晚會唔會再腰斬
2024年香港仲未玩到電子飛入場
HK no IT
啲數飛呀伯會失業
講真,宜家連scanner都已經可以手提嘅時候,你同我講第一世界地區仲未可以做到電子飛而仲要人手搣飛,本身就好撚on9
曼聯暑假U16 試過用qr code
包一組女子亞冠嚟做?
edps disliked
冇足球??
畀錢咪有囉,點會冇電子飛
個報道話暑假有隊歐聯級數球隊訪港
連全運會都攞唔到難啲囉
格拉茲風暴
搞左半日都買唔到廂房層中間位,真係hk no IT
【體路專訊】特區政府今早召開記者會,公布下半年會舉行大約106項盛事,連同上半年的108項,全年共有214項盛事。政府指下半年的盛事中有15個屬體育盛事,包括首度在香港舉行的世界棍網球U20錦標賽及WBSC棒球5世界盃。同時,政府亦正與不同體育賽事主辦單位接洽,有從未在亞洲舉行的國際級體育盃賽或會落戶香港。據悉,暑假期間或會有歐聯球隊訪港踢表演賽。

https://www.sportsroad.hk/archives/479798?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2AsX4DihQbMsC1KWk1n5aD4b-Fpx41bodwJT_wxrTEFyWO98v_wqsih_w_aem_ASGG9CZ41zTj-GJSupNao7qbybY0Dm9CVei3zJFReU8VhdI2ijy2Ft_LqqAQcvQxInBJitudHysXwu41G9NGrdfl#google_vignette
據悉,暑假期間或會有歐聯球隊訪港踢表演賽。
格拉茨黑暴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞