究竟Sunny有幾多打手?

302 回覆
891 Like 243 Dislike
小學雞
如果佢地有口齒我都會支持比多次機會
可摸以幫我問下sunny搵返條直播片未
想睇
睇片都比你話垃圾惡到
nft單野根本就係成班唔撚識既傻鳩發大黎嘈

人地未開始做就話呃錢,嘈到佢回水唔撚搞

游學修頂住「呃錢」個名keep住做足年幾兩年,做番曬roadmap既野
條片又13萬views一晚
輕鬆賺錢,笑到仆街
係,大把功課未做
有你咁得閒咩條條dislike report做大事
NGO搞咗未
唔禁入去睇點dislike report??
咁兩個都仆街啦好未
都話最大問題係佢強調唔撚限年齡
俾人問又唔柒識 以為畫張圖就係 自己睇片啦
佢最辛苦係畫圖咋 幅嘢成皮幾嘢呀
搞NGO又唔知細節 一問就話要問會計 全部都扮曬嘢
直播話留底又唔敢 自己身有屎
屌,一個低能妹有幾撚正,佢死原因之一就係呢條低能妹覺得好幸福識倒個好撚有才華嘅sunny。兩條撚樣以為自己做咗lv,gucci代言人,幾時都係睇人仆街最開心,你揾倒錢比啲歡樂大家無問題,你兩條仆街分享揾倒錢自己有幾歡樂有邊撚個想知......都係果句,佢咁都有命再返生,天無眼
見佢做gym啲動作做到鬼五馬六,有心做gym嘅話喺YouTube搵片睇教學啦
每晚等開市呀嘛
三四年冇返工夠生活旅行
咪睇下賤種垃圾呃細路囉 理吓理細路囉
亞古獸同夾波哨牙獸都好得閒啦 冇嘢撈
平心而論
佢又未去到超級樣衰
但係真係完全J唔落一直都唔明點解大家講到好似好正 賣點到底喺邊

成個市場咁多人
性感過佢又有
細細粒又有
靚過佢又有
知性過佢又有
人哋鐘意拍片咪拍片,
觀眾睇唔睇或者原唔原諒佢,
呢啲係個人選擇啦。
咁佢啲片係好睇吖嘛,我又冇咁on9比佢呃錢,想免費睇下佢片姐唔洗講到食屎掛
簡單講句人誰無過
我夠想條八婆垃圾呃細路女錢嘅郭敏華死
但偏偏有個仲on9嘅福正出黎擋刀
如果佢出黎又係大搞年宵我都會反佢
出片創作我唔介意
係咪咩蛙姐
反定都得啦 有生之年有機會點會唔搵水
本性難移
最頂唔撚住sunny一日仲叫佢美人
原來黃就可以大哂? 講下黃店就可以當咩事都冇? 大把有心人身體力行唔會講出黎啦

個頭講自己唔會淘寶 轉頭就搵啲淘寶商家黎割鳩你班盲撚

唔該啊 你自己盲好啦 唔好導鳩其他人同你一樣 吹奏到好似佢做錯都理所當然咁

仲有 唔係反鳩你班盲撚就係會送錢上大陸 你自己圈子個個返上去我就唔知啦 亦無興趣知

就黎到月尾啦 夠鐘比錢續個會員比你個日薪皇帝操野 操女啦
搵水ok, 唔係暴利都可以接受
老豆老母眼紅都主要因為個仔買傻閪野仲要好貴
原諒了
佢都無呃我錢
唔撚理啦. 有波grip睇就連登仔會受架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞