究竟Sunny有幾多打手?

302 回覆
891 Like 243 Dislike
咁又點?我鐘意睇巨大化系列
冇其他YouTuber做到佢既效果
睇咁耐連登
唯獨佢打手特別多
就算有睇開佢channel
正常點會特登留言話原諒
因為佢唔食youtube呢行飯
就什麼都不是
咁有無邊啲無關公又有料到可以睇下

就咁睇好似所有出名嘅Channel 都係靠marketing ,個個都無料到咁
兒登仔:唔反佢=撐佢
打手都要有錢請,佢都已經變咗過街老鼠乜仲有錢請人搞事?
夾到咁樣都j到青頭
暴利巨大化
水魚巨大化
關公巨大化
On9仔巨大化
佢拍果個劣食系列為節目效果都唔知影響到幾多鋪頭生意
大把打手幫佢吹捧
有d 係真難食
有d 只係普通餐包餐湯都吹到又臭又話有怪味
o係個post 留言問佢兩個平時食開咩
都比打手圍屌
其實真係唔多鐘意sunny, 覺得佢扮野,我印像中同佢前女友對鬧,已經覺得佢幾黑人憎,雖然佢個ex都係有好大問題,但同ex咁出片對罵,做男人真係好唔得體, 唔會想依種人紅到/賺到錢
完全正確
食到其他水就走撚咗啦 為夢想就唔會呃錢啦
為夢想接下廣告正常都搵到食
我真心覺得mingjai靠自己出得翻嚟係有料
不過大家又會屌我打手啦
大j當年彈返起都勁 不過有社運buff
但冇咩youtuber例子係死完翻生

Viutv好多關公冇事 但有成間公司同團隊幫
同堆根本賴死唔走冷處理 最後都唔回應
193 ashley 嗰堆全部係齊到

夠唔夠?
NFT好好搵
我都係咁諗,嗰陣啲人好奇點解佢會同ashly 分手,佢話課金俾佢就會開直播講,仲要課一次先答一條問題,嗰陣已經覺得條友為錢乜都做得出
咁肉酸都做得出
見有啲回響就話人打手,順你意就唔係打手 係咪當初你哋砌低佢 而家人地好似有啲起色 又係度心地唔好 句句都係呃錢呃觀眾

第一 佢冇呃 商業呢啲都係講你情我願 大家都知道個價格嘅情況下而買 而且冇貨不對版可來呃 仲要話呃小學雞 用下你個屎忽諗都知道係老豆老母課金啦 小朋友買嘅係回憶 係童年回憶 老豆老母冇時間陪佢哋咪比錢解決問題囉

第二 賣淘寶野 咁咪認咗 道咗歉 又退埋錢 佢用淘寳同政治立場嘅身份有衝突 呢樣野冇問題 但係再出返嚟佢賣野 你覺得觀眾會唔記得呢件事? 你咪當佢更新人士咁睇囉

第三 扮道歉 明明叫人食樹皮係佢個frd 黃龍德 唔撚柒係佢 又要人食死貓 你係on撚柒鳩定心地唔好想人翻唔到身呀? 有冇當觀眾係人係由觀眾自身主觀感覺泥決定 人地鍾意睇咪睇 點解係都要踩死人

平時都剩係追Post 但係我覺得香港成個環境都好負面 好焦慮 難得有個youtuber d 片係做啲日常娛樂嘅片 咪比佢做 你唔睇咪唔睇 市場會定義佢現時嘅價值 點解係都要將人踩到地底泥 冷處理你地又受 而家Day咪又係好地地 Viu咪又係好地地 Mirror咪又係好地地 有個Youtuber 咁重視連登咪比多啲意見佢 等佢變成你地嘅形狀 係都要踩死人 而唔係捧起人咪一句我係打手回應返囉 但係你自己點諗心照啦
都唔洗咩打手嘅

佢當初最致命傷都係淘寶姐,今時今日大把人返大陸飲飲食食,幫襯中資買淘寶,佢都變得冇咩好嬲
好撚多打手,睇風向就知啦

啲留言咁撚明顯
佢呃人係本地野俾人踢爆係淘寶貨呀
黃絲但係賣淘寶製嘅嘢呀嘛
賣nft但channel有小朋友睇呀嘛
就算唔係攞微辣比 咁聽完真係覺得好小事喎係諗唔明洗唔洗咁大反應
嘩,依單真係唔知,咁同雯雯課金講私生活真係同一個等級
1. 無咩見人屌依part, 打咩稻草人
2. 大撚把人唔記得,問題唔係淘寶貨,係講大話
3. 黃龍德係arhotv既經理人,係佢個台既人,係佢個台既discord群組個名大大隻字arhotv, 佢係discord既言論就係代表佢個台架啦,sunny唔負責,個台都要揹飛啦

唔好諗著拎咩支持香港文化做檔箭牌,
仲要拉埋mirror同collar落水,
依兩隊明明都叫正正經經做偶像,
你就拉佢地去埋sunny既水平,
邊撚個先係搞臭香港呀
佢淘唔係問題,問題係淘又賣出去話唔係大陸做呀,關咩飲飲食食事呀
你上面嗰個已經係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞