究竟Sunny有幾多打手?

302 回覆
891 Like 243 Dislike
你咪唔好睇囉 講咁撚多
大把YC之前夠話唔返大陸啦
依家咪又係個個星期衝上去吃喝玩樂
其實好簡單一樣野 做 Youtuber 係睇觀眾緣 你係無人睇你點拍都唔會有人睇 你幾多公關打手都好 你之後拍D 野唔好睇 就一定慢慢港汰 Ming 仔就係用質素黎救返自己既事業。

所以你係咁開 post 屌人地做乜原諒佢都無乜意義。
咁即係班打手d論點都係冇力
佢哋鍾意Sunny啫

同一套睇法根本sub曬所有非微辣關公
睇清楚 我講唔理黃唔黃 大唔大陸
係佢欺瞞消費者(追隨佢班觀眾
柒在佢心知taobao 貨
把口就話果個幾錢幾錢
極度同意
佢出片冇耐睇佢第一條係去到機場話發現佢老婆買錯機票飛咗去第二度
我嗰時已經開緊屌呢條肥閪真係當人弱智咕喎咁都講得出口
況且條撚樣現實都唔係俾人討好嗰種人格
真係凌晨堆comment勁正路
例如?
有佢咁鮮明立場+小雞觀眾+NFT+年宵淘寶貨+扮道歉叫人食樹皮
更差既野都會有真心fans
本鄉愛呢d假波都有打手啦
你堆留言咪大大個證據
基本啦, 唔準備返幾百打手留言點出片試水溫
連登youtube全部都係pr打手包括埋你
即係咁
到舊屎臭唔等於第二舊唔臭
只係另一舊請打手打得好勁
復出嗰下排山倒海之勢
再加埋個channel 本身扮到好學術資訊性咁呃下傻閪
個底係一樣
個面唔同包裝
如果你話包裝技巧係有料一部分
咁咪有囉
邊有唔俾人睇
自由市場自由討論 講緊根本好多嘢睇
佢班死忠冇point/ 同一套論點可以套其他人
覺得on9係咁洗地好撚煩 由以前論緊其他kol已經要夾硬講佢
你睇上面幾個直接人身攻擊就知
我都唔會話唔鍾意我篇嘢就走 咪照討論 議事論事
睇佢新channel同新片
佢彈出嚟3-5次都俾人dis走
睇埋老婆堆片負皮到邊先啦
做吓功課再傾
浪子回頭係咪真係大撚晒
咪侮辱波子啦, 一個係清泉, 一個呃人買nft
好勵志
冇收入差唔多兩年, 樓照供, 囡照養, 名牌照戴, 餐餐仲可以大魚大肉, 又有時間增肥練大隻
真係浪子回頭呀
欣賞你坦白 我知有呢類觀眾 係冇問題
只係佢如果target觀眾係小朋友
咁佢本身人格行為都最好做到Carl/波子咁
而唔係咁多呃呃氹氹
道歉完講話搞NGO做善事又冇咗影
呢啲反而教壞細路
youtube勁多啦
盡量拉埋一齊講二選一 人命面前 誠信問題就濕濕碎

真呀⋯唔係唔可以追 而係究竟大家為乜鳩而追
見到佢個樣都覺得嘔心,收檔啦
你咪唔好睇個po囉 講咁撚多
我睇嗰啲冇撚上去
咁你係咪會收皮?
都包括你 你低質啲明顯啲
努力啲做
可以
即係咁
到舊屎臭(微辣)唔等於第二舊唔臭(Sunny)
只係另一舊(Sunny)請打手打得好勁
復出嗰下排山倒海之勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞