究竟Sunny有幾多打手?

302 回覆
891 Like 243 Dislike
Rock哥都冇事
佢咪一樣
唔中意咪唔好睇囉law
啲錢就黎用晒,無錢買Superme.
唔好話小朋友啦,嗰陣根本連有啲大人都以為nft同元宇宙真係咁啦
我認我一開始都係sunny哥還錢!
利申,非PR
支持復出
大把閪人都照番番幕前
唔明點解要封殺太陽哥
呢條友不嬲垃圾 不斷諗點搵人錢
鄧月平
潛左成年算係咁啦
有d潛幾日就出黎陰d陰d再呃過錢
真係笑撚死我
乜撚野叫因為有人衰過佢 所以佢都唔算衰
你班人係唔係咁撚善忘
做完咁撚多污糟野 你地都可以話包容原諒
咁撚鐘意原諒 原諒埋個社會啦
樓上仲好笑 話冇佢冇野好睇
DLLM 返去開撚住個哨牙妹打丁啦

人地就賺埋你啲淘寶貨錢 NFT錢 博你睇嘅廣告商錢
買潮牌 住傲雲峰 你? 對住個mon 睇住佢片食公仔麵啦

Sunny 哥哥:最近啲錢又fing哂 大家都差唔多原諒我 可以繼續傻閪日薪國嚕 係啊 你地要出日薪比我架 唔係點睇住我用你地幫我賺嘅錢起國啊
做sunny真係爽呃完你千幾萬 仲大把人原諒
有幾千萬不如退休算啦
佢都係閪人
只係冇咁閪 一齊唔撚好出返嚟
屎萊姆都冇搞到人自殺 一樣一上水俾人狙擊
根本依家出緊啲風唔make sense
潛得耐唔代表可以再呃喎
Yesyes so 做乜好
冇嘢做不如呃吓水魚好冇
唔講以為佢殺過人
睇下本身多唔多人鐘意,同有冇料架姐
屎萊姆本身就冇咩觀眾緣。
你睇下咩蛙姐都無事啦
2024你仲講咩黃唔黃,
我見之前話淨係會食黃店唔食連鎖唔去yuu買野既全部都已經瘋狂淘寶同上大陸食飯好正
sunny creamy 揀呢個時候出返黎其實好聰明,連登仔一定會幫人免費宣傳推流量
屎萊姆拍垃圾就唔好提啦⋯又屎家軍又盛
太陽哥幾個人白手興家
係年宵賺太多好多人眼紅同好多老豆老母嬲嬲豬姐
你冇point不如就收皮先啦好嘛柒頭?
班pr又起身返工好心唔好做到咁肉酸啦,正正常常搵返工咪算囉
公道講 ,1,2,3 好多人都有做過。
只係 sunny比較多人識你先咁留意佢。
你班死傻鳩真係以為有咁多pr咩
去YouTube留言睇就知真係大把人支持Sunny
你睇吓依家ming仔照樣咁多人撐,又pr?
駁唔到就收皮啦
班pr返8半好撚慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞